به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مصطفی مهدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز (19 فروردین) در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان ضمن تبریک سال نو، گفت: با توجه به نام گذاری سال جدید با عنوان «همدلی و هم زبانی» امیدوارم بتوانیم مجری خوبی برای اجرای پیام نوروزی رهبری باشیم.
وی در ادامه با بیان این که بنیاد شهید در 12 اسفند ماه سال 1358 با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) تشکیل شد، افزود: ایجاد این نهاد زایش تفکر خلاقی بود که به عنوان ابتکاری از طرف نظام محسوب می شد.
وی این تدبیر حضرت امام (رحمه الله تعالی علیه) را ریشه در آموزه های حکومت اسلامی دانست و بیان داشت: با توجه به این که نظام ما نوپا و جنگ دارای پیچیدگی هایی بود، تشکیل بنیاد شهید یک تدبیر منحصر به فرد محسوب می شد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این که بعد از جنگ دهه دوم بنیاد آغاز و ویژگی های خاص خود را داشت، عنوان کرد: فروکش کردن اوضاع ناشی از دوران دفاع مقدس نیازهای جامعه هدف را بیشتر و این نهاد ساختار و برنامه ریزی خود را تغییر داد.
مهدی به مشکلات ایجاد شده برای جانبازان و پیوند آن با بنیاد مستضعفان اشاره و اظهار داشت: بعد از بازگشت آزادگان به میهن نیز ستادی با عنوان «ستاد امور آزادگان» به وجود آمد.
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در دهه دوم برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را آغاز و سازماندهی کرد و در همین دهه اساس نامه بنیاد شکل گرفت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و خوداتکایی در دستور کار مسئولان بود.
این مسئول یاد آور شد: در سال 1383 و با توجه به برنامه کلان دولت در راستای کوچک سازی بدنه خود، بحث تجمیع نهادها به وجود آمد و بنیاد شهید در امور جانبازان ادغام و مجموعه جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران به پیشنهاد دولت و با موافقت رهبر معظم انقلاب تشکیل شد.
مهدی خاطرنشان کرد: سال گذشته با حمایت ها و پیگیری های استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مشاور ایشان در امور ایثارگران، قدم های بسیار خوبی در زمینه سرکشی از خانواده های شهدا و ایثارگران استان برداشته شد.
وی افزود: دولت «تدبیر و امید» و وزیر کشور با انتخاب استاندار بومی و سخت کوش، دین خود را به استان کهگیلویه و بویراحمد ادا کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان در زمینه ساماندهی گلزار شهدا در رده آخری جدول قرار داشت و امروز رتبه سوم کشوری را به دست آوردیم.
مهدی با بیان این که 528 گلزار با یک هزار و 843 شهید در مناطق شهری و روستایی استان وجود دارد، اذعان کرد: از این تعداد حدود 391 گلزار ساماندهی، 20 گلزار در دست اقدام و 137 گلزار تک و دو مزاره باقی مانده که با توافق صورت گرفته با بسیج سازندگی انشالله امسال شاهد ساماندهی این تعداد خواهیم بود.
وی کسب رتبه سوم در زمینه زیست شخصی و شهری و طرح پایش سلامت در کشور، کسب رتبه نخست در دیدار همسران شهدا، رتبه چهارم کشوری در سرکشی از فرزندان شهدا، کسب مقام نهم کشوری دیدار با همسران جانبازان متوفا و کسب مقام نخست تکریم ارباب رجوع در استان را از دستاوردهای این نهاد دانست و افزود: در این راستان سال گذشته بیش از هفت هزار و 47 مورد دیدار و سرکشی از این افراد صورت گرفته است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که استان میزبان 9 هزار جانباز، یک هزار و 843 شهید و 32 شهید خوشنام است، اظهار داشت: با هماهنگی سپاه فتح استان سال گذشته 85 یادواره شهید در شهرها و مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
مهدی با بیان این که فضای شهرها باید آکنده از یاد و نام شهدا باشد، از تشکیل پنج مورد جلسه شورای فرهنگ ایثار و شهادت در استان خبر داد و گفت: با دستور استاندار در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران تابلوهای جدید شهدا به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نصب می شود.
پایان پیام/
نظر شما