وظیفه کانون‌های مساجد در نهادینه کردن فرهنگ فاطمی سنگین‌تر است

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی با اشاره به نقش کانون‌های مساجد در ترویج فرهنگ فاطمی حطاب به مسئولان کانون های خواهران گفت: شما به عنوان فعال فرهنگی در عرصه مسجد محسوب می‌شوید و وظیفه شما در زمینه ترویج و نهادینه کردن فرهنگ فاطمی سنگین‌تر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام و المسلمين سعید روحانی مسئول دبيرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم امروز (20 فروردین) در جمع اعضای کانون‌های مساجد خواهران در کارگاه ساخت ضریح امامین عسکریین (ع) با بیان این که حضرت زهرا (س) یک شخصیت استثنایی در تاریخ بشریت است، عنوان کرد: با توجه به این که آغاز و پایان سال جاری همزمان با ایام فاطمیه است، سال خوب و پربرکتی است.

 

مسئول دبيرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم تصریح کرد: حضرت زهرا (س) دارای شخصیتی بودند که ائمه اطهار (علیهم السلام) به ایشان تمسک می‌کردند، چنانچه امام صادق (ع) می‌فرماید: «که هرزمان که ما گرفتار می‌شویم به مادرمان توسل می‌کنیم».

 

حضرت فاطمه (س) فقط الگوی زنان نیست/ فرهنگ فاطمی باید در جامعه محقق شود

 

حجت‌الاسلام و المسلمين روحانی با بیان این که حضرت فاطمه (س) می‌تواند بهترین الگو برای همه ما باشد، اظهار کرد: زمانی که ما می‌گوییم حضرت زهرا (س) فرهنگ ساز است و یا از فرهنگ فاطمی سخن می‌گوییم، باید گفتار و کردار آن حضرت در زندگی ما سرلوحه باشد تا این فرهنگ در جامعه محقق شود.

 

وی ادامه داد: زمانی که حضرت زهرا می‌فرمود: «من حتی یک بار همسر خود را خشمگین نکردم و یا اگر چیزی در خانه نبود به علی (ع) نمی گفتم»، همه این موارد یک فرهنگ است و برای این که فرهنگ فاطمی در جامعه ما محقق شود، باید در جامعه امروز، به این گفتارها عمل شود.

 

مسئول دبيرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) فقط الگوی زنان نیست، بلکه الگوی زن و مرد است؛ بنابراین فرهنگ فاطمی باید در جامعه محقق و در ادامه تحقق آن، مستمر و نهادینه شود.

 

وظیفه کانون‌های مساجد در نهادینه کردن فرهنگ فاطمی سنگین‌تر است

 

حجت‌الاسلام و المسلمين روحانی با اشاره به نقش کانون‌های مساجد در ترویج فرهنگ فاطمی گفت: برخی زنان جامعه، حضرت فاطمه (س) را به عنوان الگوی خود در زندگی قرار می‌دهند و سعی می‌کنند با تمسک به آن حضرت به خدا نزدیک شوند، اما شما به عنوان فعال فرهنگی در عرصه مسجد محسوب می‌شوید و وظیفه شما در زمینه نهادینه کردن فرهنگ فاطمی سنگین‌تر است.

 

وی ادامه داد: همه ما باید در مسیر نشر فرهنگ فاطمی و نهادینه کردن اخلاق و رفتار حضرت فاطمه (س) در جامعه تلاش کنیم و افتخار ما این باشد که به حضرت فاطمه (س) تمسک پیدا کنیم.

 

متأسفانه با فرهنگ فاطمی فاصله زیادی داریم

 

مسئول دبيرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم با طرح این سوال که آیا جامعه به سمت فرهنگ فاطمی پیش می‌رود، عنوان کرد: امروز مطالب و سخنرانی‌های زیادی در مورد حضرت زهرا (س) گفته می‌شود، اما متأسفانه با فرهنگ فاطمی فاصله زیادی داریم.

 

حجت‌الاسلام و المسلمين روحانی افزود: جامعه ما ممکن است در مسیر فرهنگ فاطمی باشد و در برخی زمینه ها، موقعیت‌هایی کسب کرده باشد، اما تا حد مطلوب فاصله زیادی داریم.

 

وی با بیان این که ما باید در تبعیت از حضرت زهرا (س) در گفتار و کردار توجه بیشتری داشته باشیم، اظهار داشت: اگر فرهنگ فاطمی در جامعه نهادینه شود، ابتدا خود ما از فواید و ثمرات آن بهره مند می‌شویم، بنابراین همه ما باید تلاش کنیم تا فرهنگ فاطمی در جامعه ما یک ارزش محسوب شود.

 

تمایل غربی‌ها به سوی فرهنگ دینی و معنویت

 

مسئول دبيرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم بیان داشت: دیندار بودن در جوامع غربی امروز، کلاس کار شده است و به سوی معنویت رفتن با رشد بی‌سابقه‌ای روبروست و مردم به این سمت پیش می‌روند.   

 

حجت‌الاسلام و المسلمين روحانی تصریح کرد: امروز مردم جوامع غربی با سرعت بیشتری به سمت فرهنگ دینی پیش می‌روند، اما در جامعه شیعی ما در برخی زمینه‌ها غفلت وجود دارد که امید است روز به روز با توجه بیشتر به سمت فرهنگ فاطمی پیش برویم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 449996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha