به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، بعد از ابلاغ سیاستهای کلی نظام سلامت توسط رهبرمعظم انقلاب و همزمان با رشد هزینه های سلامت در جامعه مقرر شد کلیه افرادی که فاقد بیمه پایه ای و هر گونه دفترچه بیمه ای هستند با ثبت نام در سازمان بیمه سلامت حائز این بیمه شوند.
خوشبختانه استقبال از چنین طرحی علیرغم بهره نبردن از تبلیغات مناسب رضایت بخش بوده است و نشان از رضایت مردم از چنین طرحی دارد.
هرچند که به اعتقاد اکثریت مردم چنین بیمه ای جوابگوی هزینه های درمانی نیست اما برای کسانی که فاقد هر نوع حمایت بیمه ای هستند موقعیت مناسبی است تا با ثبت نام و بعد خرید بیمه های تکمیلی بتوانند اندکی بر هزینه های خارج از توان بیماری های خود مدیریت کنند.
همه مردم میتوانند یک بیمه تکمیلی داشته باشند اما بیمه سلامت تنها یک بیمه پایه به حساب میآید و محدودیتی برای بیمه تکمیلی وجود ندارد.
بیمه سلامت ایرانیان یکی از طرحهای اجرا شده در دولت گذشته است. در برنامه پنجم توسعه آمده بود که برای «تجميع منابع مالي سلامت»، «رفع همپوشاني بيمههاي درماني»، «برقراري عدالت اجتماعي در بخش سلامت»، «تامين پوشش كامل بيمه سلامت»، «يكسانسازي سياستها و روشهاي اجرايي حوزه بيمه سلامت»، «تشكيل امور مراكز طرف قرارداد»، «تشكيل پرونده سلامت»، «فعالسازي نظام ارجاع و پزشك خانواده» و «كاهش سهم مردم از هزينههاي درمان به 30%» نظام بیمه سلامت ایجاد شود.
از این رو در ابتدای مهر 1391 سازمان بیمه سلامت ایرانیان زیر نظر وزارت رفاه و تامین اجتماعی ایجاد شد.
محمد ابراهیم الهی تبار، معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان به خبرنگار شبستان گفت: تیم مذاکره کننده در راستای دفاع از منافع و حفظ دستاوردهای این نظام همت می کنند تا آینده خوبی برای توسعه کشور رقم بزنند.
وی افزود: تیم مذاکره کننده با همه تلاش و دانش خود از منافع کشور در چارچوب های نظام اسلامی دفاع کردند و حفظ منافع ملی را مدنظر قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: در روز 24 خرداد با پیروزی منتخب مردم در ریاست جمهوری سه محور تعامل با جهان، احیای اخلاق و نجات اقتصاد منطق دولت بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه نگاه دولت به مسائل اجتماعی بیش از پیس است، اظهار داشت: این در حالیست که دولت قدم های بزرگی را در حوزه اجتماعی به ویژه سلامت قدم های بزرگی را برداشته است.
الهی تبار با اشاره به اینکه دولت همواره سلامت پایدار را در جامعه رقم می زند، خاطرنشان کرد: امروز دیگر دغدغه درمان از مشکلات مردم برداشته شده و صنعت بیمه یاری گر مردم شده است.
وی با بیان اینکه بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر تحت پوشش بیمه درمانی هستند، اظهار کرد: این در حالیست که بالغ بر 200 هزار نفر در سال گذشته تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان افزود: در بحث بیمه تامین اجتماعی باید در حوزه درمان به طور جد فعالیت کنیم و همچنین باید برای دوران از کارافتادگی نیز بیمهای تعریف شود.
۸۵۰ هزار دفترچه روستایی در همدان ارائه شد
عباس جمشیدی، مدیرکل سابق بیمه سلامت استان همدان نیز گفت: 850 هزار دفترچه روستایی از ابتدای طرح بیمه سلامت در همدان ارائه شده که اعتبار این دفترچه ها در دولت تدبیر و امید به 4 برابر افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: هر دو سال یکبار از سوی سازمان مرکزی از مرکز همدان بازرسی داشته و با اجرای قوانین از سوی همدان تذکر داده نشده است.
وی با اشاره به خدمات 11ساله خود نیز، تصریح کرد: در طی این مدت مجوز ساخت سازمان بیمه سلامت را گرفتیم که شهرداری باید همگام با این سازمان باشد.
پایان پیام/
نظر شما