به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، کرم رضا پیریایی، استاندار همدان، عصر گذشته (21 خرداد) در مراسم دیدار مسئولان سازمان کشاورزی استان با استاندار همدان در دفتر استاندار گفت: کشاورزان باید با تعهد به نظام و مردم جامعه اسلامی به کار و تلاش مشغول باشند.
وی با بیان اینکه نیروهای جهاد در دوران دفاع مقدس با ارائه خدماتی بی نظیر موجب اعتماد مردم به این سازمان مردمی شده اند، اضافه کرد: این حس وطیفه شناسی باید در تمامی کارکنان در جهت خدمت صادقانه به مردم وجود داشته باشد.
وی با اشاره به خودکفایی کشور در برخی از محصولات غذایی، تصریح کرد: این خودکفایی به معنای تحقق جهاد اقتصادی در مصداق واقعی است.
استاندار همدان گفت: دشمنان نظام و اسلام با ترفندهای متعدد در جهت ایجاد فضای بی اعتمادی مردم از مسئولان و عوامل تولیدی کشور هستند که این امر با وجود مردمی بصیر و آگاه اتفاق نیفتاده است.
پیریایی، افزایش دانش و آگاهی کشاورزان را همراه با برگزاری دوره های آموزشی به صورت مستمر دانست و اضافه کرد: این دوره ها از مهم ترین عوامل موفقیت سطح کشاورزی در سطح جامعه اسلامی است.
وی با اشاره به نام گذاری سال 90 به سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، تصریح کرد: همگان در هر جایگاه قرار گرفته در برابر تحقق این امر مهم و اساسی نظام اسلامی موظف هستیم.
وی اظهار داشت: ارائه الگوی اسلامی در جهت تولیداتی با کیفیت مرغوب و سالم در بین کشاورزان، موجب رسیدن به هدف اصلی انقلاب در جهت رضایت مردم متعهد در جامعه اسلامی است.
استاندار همدان گفت: نظرات کشاورزان خلاق و خبره در عرصه کار و تعریف طرح های بزرگ برای ارتقای هرچه بیشتر جایگاه این استان باید جدی گرفته شود.
پیریایی با بیان اینکه بخش کشاورزی این استان از گذشته جایگاه بالایی در کشور داشته است، اضافه کرد: این بخش باید شتاب بیشتری بگیرد و به عنوان نقطه عطف و هدف گیری توسعه جامعه اسلامی باشد.
وی با مفید دانستن تلفیق جهاد و کشاورزی، تصریح کرد: هرچه روحیه جهادی در بخش کشاورزی بیشتر تبیین شود، میزان اثرگذاری مثبت آن بر توسعه این بخش بسیار بیشتر می شود.
مدیر عامل مجمع کشاورزان خبره استان همدان، یکی از اهداف راه اندازی این تشکل را ساماندهی افراد مرجع و کشاورزان متفکر که رهبرای بخش کشاورزی محسوب می شوند عنوان کرد.
محمد تقی محمودی افزود: ارتقای سطح دانش تولیدکنندگان و انتقال یافته های تجربی در کنار روش های نوین کشاورزی، تسهیل در پیگیری مطالبات به حق و قانونی کشاورزان از دیگر اهداف است.
وی، یکی از مهم ترین مشکلات کشاورزان استان را احتساب رقم بسیار بالای برق مصرفی در قبض های صادر شده واحتساب مالیات بر ارزش افزوده در این قبوض اعلام کرد.
شایان ذکر است، در پایان این نشست از 41 نفر از کشاورزان نمونه استان در بخش های مختلف تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما