به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر الهه موالی زاده مدیرکل امور بانوان و استانداری خوزستان، در این مراسم گفت: اینجا مکان مقدسی است چرا که در این مکان مادران و همسران و خواهران رزمندگان به شستن لباس و پتو و پشتیبانی از جبهه ها می پرداختند.
وی افزود: ما هم بر اساس نقش و رسالتی که زنان ایرانی به ویژه بانوان خوزستانی نه تنها در خط مقدم جبهه ها بلکه در پشت جبهه ها داشتند بر آن شدیم که با همت سپاه و بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، این مکان مقدس را با عنوان موزه زن و دفاع مقدس نامگذاری کنیم.
موالی زاده، تصریح کرد: شاید بتوانیم مدعی باشیم که خوزستان اولین موزه زن و دفاع مقدس را نه تنها در کشور بلکه در دنیا راه اندازی می کند که در آن از هر آنچه در زمان جنگ در پشتيباني جبهه ها انجام شده را به طور عيني به تصوير بکشیم و نشان دهیم.
وی با تقدیر از سردار شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان، به خاطر در اختیار قرار دادن چنین مکانی برای راه اندازی این موزه ابراز امیدواری کرد: این مکان منشا باشد از خیر و برکت زنان و مادران ایرانی که در پشت جبهه ها رزمندگان را پشتیبانی می کردند.
در این مراسم طیبه طاهر مادر شهیدان طیبی نیز خاطراتی از دوران دفاع مقدس و زمانی که در این مکان به خدمات رسانی برای رزمندگان می پراختند، ارائه کرد و اذعان داشت: با شروع جنگ مادران و همسران شهدا و رزمندگان به پشتیبانی از جبهه ها پرداختند و در این راستا زنان خوزستانی برجسته تر عمل کردند.
وی با تاکید بر اینکه این انقلاب به راحتی به دست نیامده و با خون شهدا به ثمر نشست اضافه کرد: بیشتر شهدای ما متولد سال ۴۲ به بعد هستند و این نسان می دهد که سربازان انقلاب از سال ۴۲ به بعد تربیت شدند، ما باید خود را پیدا کنیم و راه این شهدا را ادامه دهیم.
پایان پیام/
نظر شما