سید مرتضی میرسراجی، محقق و مدیر سایت معجزه طراوت در گفت و گو با خبرنگار قران و معارف خبرگزاری شبستان اظهار کرد: از طریق کمک های مردمی سایتی با عنوان معجزه طراوت راه اندازی شد، نامگذاری این سایت بر این اساس است که اشاره به معجزات سالم ماندن اجساد اولیای الهی پس از فوتشان دارد.
وی افزود: در طول تاریخ و همچنین در روز گار ما جنازه ها و اجسادی یافت می شوند که با گذشت سال ها و حتی قرن ها هیچ آثار پوسیدگی ، فساد و تجزیه توسط عوامل داخلی و خارجی درآن ها دیده نمی شوند.
میرسراجی تصریح کرد: این در حالی است چنان که ظواهر امر نشان می دهد و دانش بر آن صحه می گذارد چه بدن انسان و چه بدن هر حیوان و گیاهی در کره زمین در معرض میکروب ها و باکتری هایی قرار می گیرد که باعث زوال ، فساد و نابودی آن می شود.
وی افزود: این که جسد یک انسان بعد از چند ماه یا چند سال یا عجیب تر پس از سپری شدن قرن ها و سده ها صحیح و سالم از زیر خاک کشف شود همانند کسی که همین الان از دنیا رفته یا در بستر خواب آرمیده بسیار شگفت آور است.
مدیر سایت معجزه طراوت گفت: این موضوع عجیب قاعدتا ذهن انسان کنجکاو و جست و جوگر را به خود مشغول می کند و او در صدد کشف این راز و معنا بر می آید و با خود می اندیشد که به راستی چگونه ممکن است جسد یک انسان پس از سالیان متمادی به طور سالم و صحیح در زیر خاک مانده باشد؟
وی تصریح کرد: آیا نوع خاک ، جنسیت شخص ، نژاد، تغذیه یا آب و هوای آن منطقه در این اتفاق نقش دارد یا رمز و راز دیگری وجود دارد که این معنا را برای ما قابل فهم و درک خواهد کرد؟
به عنوان مثال حضرت ابراهیم (ع) پس از سه هزار سال بدنشان سالم ماند. این سایت مرجع به شناسایی این اجساد در دوران معاصر و گذشته می پردازد و با کار پژوهشی آنها را ثبت می کند.
وی افزود: در دورانی که خیلی از معنویت دور هستیم و هجمه تکثرگرایی دینی همه جا را فرا گرفته و اصل اسلام را نشانه رفته است، معرفی جنازه هایی که سالم مانده اند و برخلاف قوانین طبیعت، فیزیک و شیمی آسیبی به آنها نرسیده نشان از یک معجزه الهی دارد.
میرسراجیگفت: از دیگر ابتکارات ما راه اندازی سایت "الخیرات" به عنوان اولین مرکز معرفی فعالیت های خارق العاده معنوی و فرهنگی در جهان است.
وی افزود: شاید پیش از این کتاب ثبت رکوردهای گینس اقدام به ثبت کارهای خارق العاده می کرد اما این سایت تنها کارهای خوب، با عقل و منطبق با فطرت را ثبت می کند.
میرسراجی خاطرنشان کرد: راه اندازی این سایت نگاه نویی بود که موجب شد فضای سایبری را وقف کنیم و هر کس می توانست حمایت های مالی خود را از طریق این سایت به موقوفه الیه برساند. گفتنی است سایت الخیرات در سازمان اوقاف و امور خیریه به ثبت رسید.
پایان پیام/
نظر شما