اسوه های صبر و مقاومت/از زندگی غیرعادی در اهواز تا وفاداری به همسران

خبرگزاری شبستان: اسوه های صبر و مقاومت در کرمان از خاطرات تلخ و شیرین خود می گویند؛ اما آنچه بر محور همه این خاطرات می چرخد، وفاداری به همسر و تلاش برای خدمت شایسته به او است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، همزمان با برگزاری جشنواره "اسوه های صبر و مقاومت" تعدادی از زنان صبور و فداکار کرمان در این آئین تجلیل شدند؛ زهرا حمیدی راوری، فرزند شهید عباس حمیدی و همسر شهید تویسرکانی و مادر شهید محسن تویسرکانی یکی از این بانوان فداکار است؛ وی در این مراسم با بیان اینکه پدرم اهل کتاب بود؛ به نقل یکی از خاطرات خود در این زمینه می پردازد که چگونه از داستان هایی که پدر از زندگی حضرت زهرا(سلام الله علیها)می خوانده آموخته است که همسرداری کند.

 

 

 

عشق شدید او به همسر شهیدش را از آنجا می توان فهمید که با اندوهی که حالا دیگر سالهاست کهنه شده می گوید: داغ فرزند سنگین است... اما وقتی همسر نباشد دیگر درد دلت را به هیچکس نمی توانی بگوئی.

 

پذیرش زندگی غیرعادی خانوادگی در اهواز برای ایجاد اعتماد و اطمینان به رزمندگان

 

صدیقه انجم شعاع، همسر جانباز سیدابراهیم یزدی هم که از همان اوایل ازدواج، عاشقانه و پا به پای همسر در مسیر اهداف نظام و انقلاب حرکت می کند می گوید: من در کنار مادران و همسران شهدا احساس حقارت می کنم.

 

 

وی از روزهایی می گوید که با فرزند تازه متولد شده خود به همراه همسرش به اهواز می رود تا در کنار دیگر خانواده ها این اعتماد و اطمینان را برای همسران رزمنده خود  از جانب خانواده فراهم کنند و آنان به خاطر خانواده هر از گاهی به شهرهای خود برنگردند.

 

 

این بانوی فعال و رزمنده با اشاره به اینکه فرزند دوم را در اهواز به دنیا آوردم و از روزی که با همسرم به اهواز رفتم تا پایان جنگ به مدت چهار سال در آنجا ماندم؛ می گوید: ما که در آنجا کار خاصی انجام ندادیم و فقط امیدواریم که در اجر رزمندگان سهیم باشیم.

 

 

وی افزود: در اهواز زندگی غیرعادی خانوادگی داشتیم؛ حتی چیزی به نام مراسم تحویل سال نداشتیم و همسرم چون در واحد تبلیغات بود آن لحظات را برای رزمندگان برنامه داشت.

 

 

انجم شعاع با اشاره به خاطراتی از حمله هوایی عراقی ها و پخش راکت در منازل مسکونی گفت: از آن زمان عهد بستیم حجاب را در همه حال رعایت کنیم و نمازمان اول وقت باشد تا اگر مرگ مان فرا رسید هم محجبه باشیم و هم نمازمان را خوانده باشیم.

 

حقوق مرا بدهید به افراد ندار و بی سرپرست

 

شاه نساء شمس الدینی، همسر سردار شهید قباد شمس الدینی، ساده و بی تکلف حرف های نگفته اش را همچنان در سینه پنهان می دارد اما مجری اشاره می کند که این بانو چنان رسالت مادری خود را ایفا کرده است که از هفت فرزند او تنها چهار فرزندش پزشک هستند و مابقی نیز تحصیلکرده و مهندس و...!

 

شهید قباد شمس الدینی همان شهیدی است که برای مسئول توزیع حقوق رزمندگان نامه نوشت: "بسم الله الرحمن الرحیم. با سلام به روان پاک شهدا... من چند تا گوسفند به اندازه ای که بچه‌هایم شکمشان را سیر کنند دارم، حقوق مرا بدهید به افراد ندار و بی سرپرست.»

 

به همسرت برس

 

زینب رضائی، خواهر شهیدان کرامت و عباس رضائی و همسر جانباز 70 درصد کرامت باسزه که به مدت 32 سال عاشقانه و بی منت از همسرش که فلج اندامی است و تنها دست چپ او حس دارد، پرستاری می کند با لبخندی که در طول مراسم از لب هایش محو نمی شود؛ می گوید: راضی ام به رضای خدا؛ هر چه او بخواهد.

 

 

گفته اند"زینب؛ زینت پدر است" این را وقتی در مورد این بانوی صبور و مخلص می توان  به عینه دید که می گوید: پدرم به من گفت به همسرت برس.

 

 

وی در بیان شیرین ترین خاطره زندگی اش به دیداری که سال 90 با امام خامنه ای داشتند، اشاره می کند که چگونه اشک شوق ریختند.

 

آنچه ذکر شد تنها نمی از یمی است که تا همیشه جوشان و خروشان است و همه مجاهدان را به تماشای امواج بلند خود فرا می خواند؛ بدون شک انچه این بانوان انجام دادند عرصه دیگری از مجاهدت و تلاش مخلصانه را پیش روی کسانی می گذارد که چون ایشان می خواهند پیرو مکتبی باشند که برای زنان هویت متفاوتی ساخت و برای زن شخصیت و منزلتی رفیع قائل شد.

 

بدون شک اجر جهاد شامل این بانوان است؛ کسانی که جهاد آنان را روایت نبوی"جهاد المرأه حسن التبعل؛ جهاد زن خوب شوهرداری کردن است" تأئید می کند.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 451205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha