ورزش ابزار فرهنگی است که هویت یک جامعه را روشن می کند

خبرگزاری شبستان: مراسم تجلیل از نواب و رئیس هیئت های ورزش روستایی و بومی محلی شهرستان های تابعه با حضور مدیر کل ورزش وجوانان، نائب رئیس فدراسیون، رئیس هیئت و سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، بهروز حیدرزاده، در  این مراسم، گفت: ورزش های بومی و محلی ابزاری هستند که هویت جامعه را مشخص می کنند و نقش زنان به خوبی در این ورزش های سنتی و محلی دیده شده  به طوریکه به راحتی توسط آنان و با حفظ ارزش های اسلامی قابل اجرا هستند.

 

وی، هدف از اجرای ورزش را در درجه اول کسب سلامتی عنوان کرد و افزود: انجام ورزش  به ویژه ورزش های بومی و محلی با شادی و نشاط همراه است و وجه مشترک همه بازی ها وحدت و همدلی اجرا کنندگان است که سلامت جسمی و اجتماعی اجرا کنندگان را به دنبال دارد.

 

مدیر کل ورزش وجوانان استان ایلام، تصریح کرد: پنج حلقه نماد المپیک بهم متصل هستند که این اتصال نشان از همدلی و وحدت در بنیان ورزش است

 

وی، با اشاره به اهمیت ورزش های همگانی و بومی محلی در توسعه ورزش قهرمانی، افزود: بعد از توجه به ورزش های همگانی و پایه برای افزایش جذابیت ورزش در دنیا ورزش قهرمانی نیز شکل گرفت و امروز می بینیم بسیاری از بازیهای رقابتی در المپیک و مسابقات جهانی تغییر شکل یافته همین ورزشهای سنتی هستند که به صورت رقابتی و قهرمانی درآمدند و از این نظر جنبه قهرمانی تقویت شده است.

 

حیدرزاده، گفت: وظیفه ما علاوه توسعه و احیاء بازی های بومی ومحلی و انتقال آن ها به فرزندان و نسل جدید است، چرا که این ورزش ها علاوه بر طبیعت شاد بودن با کمترین امکانات قابل اجرا هستند و در بسیاری از موارد به هیچ امکاناتی حتی نیاز ندارند.

 

مدیرکل ورزش و جوانان، خاطرنشان کرد: چون ورزش های بومی و محلی ریشه در فرهنگ ما دارد علاوه برا اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون دستگاه های دیگری از جمله آموزش پرورش، دانشگاهها، میراث فرهنگی، صداو سیما، مطبوعات و خبرگزاری ها می توانند در توسعه، انتقال و احیا این بازیها نقش به سزایی را ایفا کنند.

 

پایان پیام/      

کد خبر 452056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha