دکتر محمدمهدی فوقانی، رییس پژوهشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در حاشیه مراسم تشییع پیکر استاد حسین قندی در مورد ویژگی های بارز این استاد برجسته روزنامه نگاری به خبرنگار شبستان گفت: یکی از ویژگی های استاد به نظر من این بود که بین دانشگاه محیط حرفه ای پیوند و آشتی برقرار کرد. در واقع قندی بین محیط دانشگاهی با کار حرفه ای یک جور بده بستان به وجود آورد.
فرقانی با بیان اینکه قندی دانش و تجربه را توامان با هم داشت، عنوان کرد: قندی ضمن اینکه در رشته روزنامه نگاری تحصیلات دانشگاهی داشت و از سواد روزنامه نگاری برخوردار بود در این رشته تجربه کافی هم داشت.
این استاد روزنامه نگاری که در دوره ای ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی را عهده دار داشته است، خاطرنشان کرد: قندی بعد از سالها انبانش از تجربه پر شده بود. هم در دانشگاه کلاس داشت و تدریس می کرد و هم در روزنامه کار می کرد. قندی در هر دو حوزه کار می کرد و موفق بود.
عضو هیئت علمی گروه علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: قندی دانش آموخته روزنامه نگاری بود و در این زمینه آموزش دیده بود و تجربه هم داشت. قندی تلفیق و ترکیب دانش و تجربه را به کار گرفت و به موفقیت در حوزه کار و تربیت دانشجویان رسید.
وی اظهار داشت: با توجه به میراث قندی،دانشجویان روزنامه نگاری باید به مساله دانش و تجربه توامن توجه داشته باشند و دوره کار آموزی خود را در یک رسانه بگذرانند.
گفتنی است، پیکر استاد حسین قندی صبح امروز با حضور دوستان و علاقه مندان از مقابل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه تشییع شد.
حسین قندی روزنامهنگار، استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و مدرس روزنامهنگاری، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد از آمریکا در رشته مدیریت بینالملل، متولد اسفند ۱۳۳۰ در سبزوار و بزرگ شده تهران است. ویژهترین مهارت استاد حسین قندی را در انتخاب تیترهای مناسب برای مطالب مطبوعاتی میدانند. او از جمله روزنامهنگارانی است که بسیار بر اخلاق روزنامهنگاری تاکید میکرد. حسین قندی، مرد تیترهای ایران حدود ساعت ٤ بعدازظهر ٣ اردیبهشت ٩٤ فوت کرد.
پایان پیام/
نظر شما