عبدالکریم جوادی، رییس کمیسیون امور اقتصادی شورای شهر مشهد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در مشهد اظهار داشت: دستاوردهای موجود در حوزه صنایع فرهنگی، نیازمند صرف هزینههای مادی و زمانی است تا بتوانیم شاهد ظرفیتسازی مناسب در این حوزه باشیم.
وی افزود: بر خلاف اکثر شهرهای کشور که به دنبال معرفی صنایع فرهنگی خود به دیگر مردم کشور هستند، شهر زیارتی مشهد به واسطه بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و تشرف میلیونی زائران، به خودیِ خود از این ظرفیت برخوردار است.
رییس کمیسیون امور اقتصادی شورای شهر مشهد با اشاره به پتانسیلهای فرهنگی شهر مشهد، گفت: همه مسئولان باید در راستای الگوسازی نمادهای فرهنگی و مکتب تشیع گام بردارند.
جوادی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال صنایع دستی شهر مشهد به عنوان یکی از حوزههای صنایع فرهنگی، جایگاه ویژهای در سطح منطقه و جهان دارد که می تواند در معرفی نمادهای فرهنگی شهر مشهد مورد استفاده قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر علیرغم ظرفیت حاصله از تشرف 30 میلیونی زائران، الگوسازی خوبی در حوزه صنایع فرهنگی و سوغات زیارتی صورت نمیگیرد، این کم توجهی در حالی است که در سال 2017 مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، پذیرای سران کشورهای مختلف جهان است.
عضو شورای شهر مشهد از مجموعه شهرداری به عنوان متولی اصلی توسعه صنایع فرهنگی شهر مشهد نام برد و گفت: کمیسیون فرهنگی و زیارت شورای مشهد در قالب تبصره 18 حمایتهای خوبی را در حوزه صنایع فرهنگی انجام داده است که در هیچ یک از شوراهای گذشته شاهد آن نبودهایم.
پایان پیام/
نظر شما