به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین، حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی در جمع مدیرکل و کارکنان اداره کتابخانه های استان بیان کرد: مساجد و آستان مقدس امامزاده ها، ظرفیت های مناسبی برای راه اندازی کتابخانه هستند و می توانند به عنوان مجموعه های فرهنگی مذهبی مورد بهره برداری قرار بگیرند.
وی ادامه داد: با وجود اقدامات سال های اخیر در راستای توسعه کتاب و کتابخوانی، همچنان مردم مناطق بسیاری دسترسی آسان به کتابخانه ندارند در حالی که هرچه این دسترسی با سهولت بیشتری صورت پذیرد، مردم بیشتر به سمت مطالعه جذب می شوند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: در هر محله و منطقه اساتید، مربیان، معلمان و اقشار دانش پژوهی وجود دارند که می توانند در راه اندازی کتابخانه ها، راهنما و مشاور خوبی بوده و سایر اهالی محله را نیز با مطالعه مانوس کنند.
وی عنوان کرد: احادیث و روایات متعددی در رابطه با اهمیت همنشین انسان مطرح شده که با توجه به این مهم، هر فرد کتابخوان می تواند اطرافیان، دوستان و نزدیکان خود را با کتاب های مفیدی که می شناسد، آشنا سازد.
حجت الاسلام عابدینی تاکید کرد: در بسیاری از منازل کتاب هایی وجود دارد که برای مطالعه فراموش شده اند که می توان برای راه اندازی کتابخانه در مساجد محله ها از همین کتاب ها با حمایت مردمی بهره گرفت.
وی با اشاره به آیات و احادیث مربوط به اهمیت کتابخوانی و مطالعه افزود: این مهم همواره جزو منویات مقام معظم رهبری نیز بوده که در این راستا باید هرچه بیشتر مورد توجه مسئولان و عموم مردم قرار گیرد.
در ادامه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قزوین اظهار کرد: دسترسی آسان مردم به کتاب، افزایش سرانه مطالعه، ترغیب مردم به کتاب و کتابخوانی اولویت های این اداره کل هستند که در راستای دستیابی به آنها منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه قرار داده ایم.
مهدی رمضانی خاطر نشان کرد: بهره گیری از ظرفیت روحانیون به دلیل ارتباط نزدیک و مستمری که با عموم مردم دارند از برنامه های مهم ما برای توسعه مطالعه مفید است .
وی یادآور شد: اگر در جامعه اهمیت مطالعه مفید، دانش پژوهی و ارتقای آگاهی نهادینه نشود، افزایش سرانه مطالعه محقق نخواهد شد که دستیابی به این هدف با حمایت و همکاری سایر مسئولان و مردم محقق می شود.
پایان پیام/
نظر شما