به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) امروز (8 اردیبهشت) در دیدار جمعی از مدیران نواحی، مناطق و اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری عنوان کرد: خدمات معلمان و مسئولین آموزش و پرورش با همدلی و همزبانی محقق شده است، همان چیزی که مقام معظم رهبری (مدظله) در سخنان نوروزی خود بر آن تأکید داشتند.
آیتالله سعیدی بیان داشت: در تعلیم و تربیت، بازسازی افکار نیروهای انسانی و همچنین باورهای اعتقادی دانش آموزان، میتوان از قرآن و روایات اسلامی توفیقاتی را کسب کرد.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با اشاره به آیه «لا یسمعون فیها لغوا و لا تاثیما» اظهار کرد: خداوند در این آیه میفرماید: « در آنجا نه سخن بیهوده میشنوند و نه تهمت و گناه»؛ رشد فرهنگی جامعه به این دو عامل بستگی دارد، یعنی لغو و پوچ و گناه در جامعه از جمله مراکز فرهنگی و آموزشگاهها وجود نداشته نباشد.
وی افزود: بهشت و جهنم چیزی نیست جز بازتاب همین دنیا و اگر کسی در قیامت متنعم است، به دلیل نعمتهایی است که در این دنیا انجام داده است.
آیتالله سعیدی با بیان این که در هر نوشته و یا گفتاری باید جنبههای مفید وجود داشته باشد، گفت: حجت الاسلام و المسلمین قرائتی یک معلم ارزشی است که متعلق به همه قشرهای جامعه از جمله دانش آموزان است که از اول انقلاب، نشاط و محبت را همراه با آموزش معارف اسلامی از طریق رسانه ملی بیان میکند.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) تصریح کرد: همه ما باید قرآنی و اهل بیتی باشیم و در گفتار خود، لغو و پوچ نگوییم، زیرا خداوند به هر چه که میگوییم و انجام میدهیم و هر آنچه که در روزنامه ها، سخنرانی هاو نوشتهها مطرح میشود، آگاهی دارد.
بالا بردن فرهنگ جامعه و رشد نسل جدید به دست معلمان و فرهنگیان است
وی تأکید کرد: بالا بردن فرهنگ جامعه و رشد نسل جدید که امانت الهی هستند، به دست معلمان و فرهنگیان است، بنابراین فرهنگیان باید سعی کنند که با شادی و امید و توکل به خداوند، این راه را ادامه دهند و در کلاسها، کلام قرآنی را مد نظر قرار دهند و از سخنان لغو بپرهیزند.
آیتالله سعیدی بیان داشت: خانوادههای ایرانی به آموزش و پرورش و همچنین دستگاههای فرهنگی اعتماد بالایی دارند، در حالی که در گذشته به این گونه نبود و غالب جامعه از فرهنگ ناب محروم بودند.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) عنوان کرد: حضرت معصومه (س) خود مؤسس یک مکتب و مدرسه بزرگ شدند که امروز این سوال برای بسیاری ایجاد شده است که چگونه خیر و برکت به واسطه چنین بانویی در این شهر به وجود آمده است.
وی اظهار داشت: قشر عظیمی از دانش آموزان قمی در مسابقات «درسهایی از قرآن» شرکت کردند که این موضوع زیبنده قم است.
معلمان و دستگاههای اجرایی الگووار عمل کنند
آیتالله سعیدی ادامه داد: قم یک الگوست و اگر معلمان و دستگاههای اجرایی بپذیرند که الگویی برای جامعه هستند، الگووار عمل میکنند.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) در پایان گفت: اگر مسئولین دستگاههای فرهنگی استان قم باور کنند که الگو هستند، این باور در اعمال و رفتار و اخلاق آنان جریان پیدا میکند.
پایان پیام/
نظر شما