به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، سينا دلشادي، مديرحوزه هنري استان مازندران امروز(8ارديبهشت) در نشست خبري دوازدهمين جشنواره ملي تئاتر بومي تيرنگ با بيان اينكه آثار دريافتي اين جشنواره نسبت به سال گذشته از رشد چشمگيري برخوردار است، اظهارداشت: اين جشنواره يك رويداد بومي كه نسبت به ساير حوزه ها كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وي با بيان اينكه با توجه به تغيير ذائقه مخاطب و سختي كار در حوزه بوم و فولكلور فعاليت در اين عرصه نيازمند صبر و استقامت زيادي است، گفت: مي طلبد تلاش در اين حوزه پژوهش محور باشد.
دلشادي با اشاره به تقارن جشنواره بهار نارنج و جشنواره ملي تئاتر بومي تيرنگ، تصريح كرد: برپايي اين جشنواره در پايتخت بهار نارنج(ساري) فرصتي ناب و طلايي براي اصحاب فرهنگ و هنر اين ديار جهت معرفي تاريخ و داشته هاي هنري بومي خويش به ساير هنرمندان كشور است.
وي ابراز اميدواري كرد تا برپايي اين دو جشنواره موجب به اشتراك گذاشتن شكوه و عظمت هنر بوم مازندران با ساير استان هاي كشور شود.
دلشادي از هنر نمايشي به عنوان بهترين ابزار همدلي و هم زباني اقشار مختلف جامعه و بصورت ويژه هنرمندان، ياد كرد و اظهار داشت: هنر نمايشي نيازمند ترجمه نيست و هر شخصي با هر نگاه و سليقه اي مي تواند به وحدت رويه برسد.
وي افزود: هنر نمايشي به واسطه زنده بودن، مخاطب محور بودن و به واسطه فراخواني ساير هنرها به سوي خود يك هنر بي نظير محسوب مي شود.
دلشادي با اشاره به تفكر و دغدغه شهرداري و شوراي شهر ساري جهت برگزاري دوازدهمين جشنواره ملي تئاتر بومي تيرنگ در مركز مازندران، گفت: حمايت و حضور در عرصه فرهنگ و هنر بيش از بودجه نيازمند انديشه و دغدغه است.
وي با بيان اينكه ناديده گرفتن بوم، فرهنگ و داشته هاي ملي، مذهبي و تاريخي زمينه ورود بيگانه را به عرصه فرهنگ و هنر ايران اسلامي، فراهم مي كند، خاطرنشان كرد: سبك ديني و اسلامي، استحكام بنيان خانواده و مقابله با تهاجم فرهنگي با بهره گيري از ابزار هنر در قالب فرهنگ بوم و فولكلور ميسر خواهد شد.
دلشادي با توجه به اهميت اطلاع رساني و پوشش خبري و تصويري جشنواره ها جهت پويايي بيش از پيش هنرمندان، گفت: حضور صدا و سيما، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه فرهنگ بوم يك ضرورت است.
به گزارش شبستان، دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر تیرنگ در سه بخش: اجرای صحنه ای، آیین های نمایشی و اجرای پژوهشی با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری، 28 اردیبهشت ماه 94 در ساری آغاز بكار مي كند و مراسم اختتاميه 31ارديبهشت جاري برگزار مي شود.
پايان پيام/
نظر شما