به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، کوروش پرند، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شب گذشته(9 اردیبهشت) در اولین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان زنجان، با اشاره به نیازها و ظرفیت های استان ، گفت: سازمان آموزش فنی حرفه ای متولی آموزشهای درحوزه کار است.
پرند، با بیان اینکه ما دارای ارتباطات بسیار مطلوب با سازمان های بین المللی کار در سطح جهان بودیم، گفت: آموزش، تولید و بازاریابی در این زمینه حائز اهمیت است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با بیان اینکه در این طرح تکمیل زنجیره ارزش با رویکرد تقویت حلقه های پیشین و پسین تولید افزایش لرزش افزوده بنگاه و اتصال به زنجیره ارزش جهانی مهم واساسی است، اظهار داشت: برای پایین آوردن نرخ بیکاری یکی از اقدامات موثر توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط و مشاغل خانگی است.
وی همچنین ایجاد اشتغال بزرگ از طریق تولید و بنگاههای کوچک را مهم ارزیابی کرد وگفت: ضروری است در استان زنجان در حوزه اشتغال در زمینه خدمات و کشاورزی اقدام شود.
پرند، در بخشی از سخنان خود مراحل قبل از تولید ، مراحل بعداز تولید و مرحله کنترل کیفیت و بازاریابی محصولات تولیدی، برند سازی، بسته بندی و فروش را از جمله الویت ها در این زمینه عنوان کرد و گفت: سنگهای قیمتی و قدیمی ایران از کشور خارج و دوباره برای فروش به کشور برمی گردند.
وی تولید و فروش را به صورت همزمان در کشور ضروری دانست و گفت: آموزش و تولید وبازاریابی در این زمینه موثر است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با اشاره به طرح توانمند سازی فارغ التحصیلان جویای کار و دانشجویان، گفت: متاسفانه از 5/4میلیون دانشجو 66درصد آنها در مقطع کارشناسی اند.
پرند در ادامه 23درصد دانشجویان را در کاردانی با کمتر از 15درصد تکنسین عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات در این هرم آموزشی، آموزش است و در سال های آینده نیز به تعداد فارغ التحصیلان بیکار در مقاطع آموزش طرح موزشی کارشناسی ارشد و دکتری افزوده می شود.
وی همچنین در این زمینه بیشترین تعداد دانشجویان را در رشته های علوم انسانی برشمرد و گفت: توجه برای تامین کار این گروه در جامعه ضروری است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با اشاره به ارتقای شایستگی های حرفه ای دانشجویان و دانش آموزان کشور افزود: طرح آموزش روستائیان برای ماندگاری در روستا و جلوگیری از حاشیه نشینی در شهرها، مناطق مرزی و محروم از جمله ضروریات است.
پرند با اشاره به ارائه مدل با نیاز سنجی آموزشی، تدوین وبازنگری استانداردهای آموزشی، تدوین و بازنگری منابع آموزشی و کمک آموزشی جذب و تربیت آموزشی و در نهایت آماده سازی فضا و تجهیزات آموزش های لازم را تاکید کرد و گفت: بالا بردن رفا اجتماعی در روستاها و ایجاد آموزشگاه های سیار برای ارائه آموزش مهارتی و فنی و حرفه ای در مناطق محروم وروستایی را گام مهم و اساسی است.
پایان پیام/
نظر شما