محمود سالاری، کارشناس قرآن سیستان و بلوچستان به خبرنگار شبستان گفت: جایگاه هنرهای نمایشی و تجسمی در مفاهیم قرآنی و دینی بسیار رفیع و قابل توجه بوده و از آنجایی که هنرهای نمایشی مخاطبان فراوانی داشته، میتواند تأثیر فراوانی بر جای گذارد.
وی افزود: سازمانها و کارشناسان قرآنی باید در تولید اثر هنری قرآنی نقش به سزایی داشته باشند به گونهای که در تولید و ارائه آن به مخاطبان کمک شایانی شود.
سالاری نظارت از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در زمینه تولید آثار هنری قرآنی قابل قبول ارزیابی و بیان کرد: کارشناسان قرآنی در تولید این آثار باید حضور فیزیکی داشته تا هنرمندان را راهنمایی کرده و هنرهای تولید شده آنها متناقض با اسلام و قرآن نباشد.
وی مهمترین عاملان و پیشنهادکنندگان برای تشکیل جشنوارههای دینی و قرآنی را مسئولان مراکز قرآنی و کارشناسان قرآنی معرفی کرد و افزود: از آنجایی که مخاطبان هنرهای قرآنی از قشرهای مختلف هستند،، تنظیم و تولید این آثار متناسب با گروه سنی و تحصیلی مخاطب صورت گیرد.
این کارشناس قرآن تصریح کرد: برگزاری نمایشگاههای دینی و موزههای هنرهای اسلامی باید به صورت دورهای و تأثیرگذار بوده و دولت با اختصاص بودجه و اعتبارات ویژه در این زمینه در ترویج فرهنگ قرآنی و جذب مخاطبان این آثار گامهای مؤثری را بردارد.
سالاری یادآور شد: ارتقای آگاهیهای قرآنی و دینی هنرمندان با برگزاری دورههای آموزشی قرآنی و نیز جلسات و محافل قرآنی ویژه هنرمندان از راهکارهای مؤثر در این حیطه است.
پایان پیام/
نظر شما