به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از استانداری کرمانشاه، آیت اله آزرمی در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان، اظهار کرد: باید رویه ای در استان پایه گذاری شود تا اجرای طرح ها و کارهای بزرگ در حوزه فرهنگ و کاهش آسیب های اجتماعی با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی ابراز کرد: باید فکر و برنامه ای در استان ترویج شود که کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال داشته باشد زیرا این موضوع از ضروریات جامعه است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه، با اشاره به نقش کارگروه بانوان و خانواده تصریح کرد: این کارگروه باید از یکسو مدیریت بر آسیب ها را داشته باشد و از سوی دیگر نقش ویژه ای به منظور ارتقاء جایگاه و شان بانوان در تمامی عرصه ها ایفا کند.
آزرمی همچنین با پیشنهاد نامگذاری میدان مرکزی به نام میدان مادر گفت: میدان مرکزی بهترین قابلیت را برای تبدیل شدن جهت گرد آمدن افراد زیادی در طول سال جهت تکریم مادران را دارا می باشد لذا این کارگروه باید در این راستا اقدام کند.
وی بیان کرد: برای طراحی میدان مرکزی جهت تبدیل شدن به میدان مادر باید از ظرفیت ها و توانمندی های زنان استان به ویژه بانوان دانشگاهی و تحصیل کرده استفاده شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری عنوان کرد: یکی از بلوارهای کرمانشاه به نام زن نامگذاری شده که هیچ تشابه و نشانه ای از نقش زنان ندارد.
آزرمی ادامه داد: باید به نقش زنان و مادران که در دین و فرهنگ ما بسیار تاکید شده، بیش از پیش بپردازیم.
وی همچنین با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی خانواده که قرار است در اردیبهشت سال آینده در کرمانشاه برگزار شود از متولیان آن خواست نهایت تلاش خود را برای برگزاری هر باشکوه تر این کنگره بکار گیرند.
در این جلسه مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده استانداری نیز گفت: این دفتر در راستای تحکیم بنیان خانواده، تسهیل و فرهنگ سازی برای ازدواج جوانان، توجه به زنان و دختران روستایی، کارآفرینی و مهارت آموزی زنان، اوقات فراغت، ورزش و سلامت زنان، کاهش آسیب های اجتماعی و آموزش و ارتقاء فعالین حوزه زنان تلاش های خود را بکار گرفته است و برنامه های دستگاه های اجرایی در این زمینه مورد بررسی قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما