سوره مهر سرگذشت عجیب و غریب بانو«فرنگیس» را منتشر كرد

خبرگزاری شبستان :نویسنده كتاب «فرنگیس» گفت: این كتاب خاطرات شیرزن كُردی است كه در طول جنگ رشادت های فراوانی داشته است. او در برهه ای مجبور می شود با تبر یك عراقی را به هلاكت رسانده و یكی دیگر را اسیر كند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، مهناز فتاحی، نویسنده كتاب «فرنگیس»،درباره سوژه جذاب كتاب جدیدش گفت: فرنگیس نام شیرزنی است در گیلان غرب. از تبار زنان كُرد كه آوازه رشادت ها و رفتار قهرمانانه اش در بین اهالی كُرد زبانزد است. من هم در كتاب «فرنگیس» توفیق داشتم كه خاطرات این بانو را جمع‌آوری كنم.

 

وی با اشاره به رشادت های بانو فرنگیس در طول هشت سال دفاع مقدس و جذابیت های شخصیتی‌اش تصریح كرد: این بانو در منطقه ای به نام گورسفید زندگی می كند. در زمان جنگ تحمیلی كه مردان روستا به جبهه های جنگ رفته بودند دشمن توانسته بود از سمت گیلان غرب وارد مرزهای كشورمان شود. بنابراین زنان و بچه های منطقه به دامن كوه ها پناه برده بودند.

 

فتاحی در ادامه گفت: بانو فرنگیس یك بار كه بر می گردد داخل روستا تا برای زنان و بچه های دیگر آذوقه ببرد دشمنان سد راهش می شوند كه او مجبور می شود با تبر یكی از دشمنان را به هلاكت برساند و دیگری را اسیر بگیرد.

 

این نویسنده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره بانو فرنگیس، گفت: تندیس این شیرزن در منطقه ای در كرمانشاه نصب شده است و همه با این بانو و مبارزات وی آشنا هستند. اما وقتی مقام معظم رهبری در سفر خود به كرمانشاه از رشادت های این بانو گفتند ماجرا برایم جالب تر شد. هر چند همواره از همان زمانی كه به خاطره نگاری مشغول بودم از خدا می خواستم تا بتوانم خاطرات بانو فرنگیس را هم بنویسم و شخصیت او را معرفی كنم.

 

فتاحی درباره نحوه روایت كتاب یادآور شد: این كتاب از كودكی تا شروع جنگ تحمیلی و حمله منافقین و عملیات مرصاد زندگی بانو فرنگیس را روایت می كند. البته به خاطرات خود این بانو اكتفا نشده و درباره جوانب مختلف زندگی او سعی شده كه یك تحقیقات میدانی وسیعی صورت بگیرد.

 

وی افزود: من سه سال تا روستای گورسفید رفت و آمد كردم و با بانو فرنگیس و مردمی كه او را می شناختند هم‌كلام شدم تا بتوانم زندگی خارق العاده او را روایت كنم. او از بچگی انسان خارق العاده ای بوده كه می باید كتاب خوانده شده و شناخته شود.

 

به گفته این نویسنده، جمع‌آوری اسناد و مدارك برای این كتاب كار سنگینی بوده است. چرا كه اهالی روستا معمولا اهمیتی به اسناد و مدارك قائل نبودند و به خاطر همین در طول زمان اسناد و مدارك از بین رفته است.

پایان پیام/

کد خبر 457606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha