به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری در نشست نقد و بررسی دیپلماسی رسانه ای ایران در مذاکرات هسته ای گفت: سناریوی رسانه ای که ما در طول مدت باقی مانده تا پایان مذاکرات باید در نظر بگیریم بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه ما باید در رسانه بر بی تاثیری تحریمها تاکید کنیم افزود: یکی دیگر از محورهای مهمی که رسانه های داخلی باید در مدت باقیمانده به ان بپردازند این است که مدام اعلام کنند ملت ایران به طرف مقابل بی اعتماد است.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری نکته سوم موردنظر رسانه های داخلی در طول مدت باقیمانده تا پایان مذاکرات هسته ای را تلاش برای مقصر جلوه دادن طرف مقابل در صورت شکست توافق با توجه به واقعیت های موجود دانست و افزود: من معتقدم منافع ملی همچون مذاکرات هسته ای نباید در رسانه ها توسط منافع جناحی ذبح شود.
اسماعیلی با تاکید بر این نکته که رسانه های داخلی نباید اصل مذاکره را تخطئه کنند اظهار داشت: رسانه ها و افکار عمومی نباید جلوتر از مسئولین نظام حرکت کنند و فضای مطلوب رسانهای در این خصوص این است که نه تیم هسته ای تخطئه شود و نه به منتقدین بی احترامی شود.
وی تصریح کرد: در جنگ سربازی که برای کار اطلاعاتی به خاک دشمن می رود وقتی برمی گردد بازجویی نمی شود اما ما در حال حاضر این کار را با تیم مذاکره کننده انجام میدهیم.
وی با انتقاد از برخی نقدهای رسانه ها به تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان گفت: دلواپسی نباید به یک حرفه سیاسی در حوزه منافع ملی تبدیل شود و در هر فرصتی نباید رسانه ها اقتدار نظام را در برابر اقتدار دشمن مخدوش کنند.
اسماعیلی 4 نکته مهم در تحلیل رسانه های داخلی مبنی بر یک توافق هسته ای را اینگونه بیان کرد که رسانه ها باید بر توافقی که استقلال ایران را حفظ کند، دستاوردهای علمی و تکنولوژی کشور را حفظ کند، نظارت بر چارچوب منافع ملی را بپذیرد و تحریمهای شورای امنیت و ثانویه اقتصادی را لغو کند تاکید داشته باشند.
وی در پایان بر ادبیات مناسب رسانههای داخلی در تحلیل مذاکرات هسته ای تاکید کرد و گفت: در این ادبیات باید مرجع دیپلمات های خودمان باشد و اعتبار دادن به حرفهای دشمن گاهی دامی است که رسانه های ما در آن دام می افتند.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: اسماعیلی با برشمردن نکات موردنیاز توجه رسانه های داخلی در مذاکرات هسته ای گفت: دلواپسی نباید به یک حرفه سیاسی در حوزه منافع ملی تبدیل شود.
کد خبر 457864
نظر شما