به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر مسعود قاسمی، رئیس پنجمین همایش قلب و فناوری های نوین ایران در افتتاح این همایش که شب گذشته(۲۲ اردیبهشت) در هتل کادوس رشت برگزار شد اظهار کرد: این همایش با هدف انتقال و بررسی فناوریهای نوین علوم پزشکی و قلب و عروق به مدت سه روز در زیبا کنار رشت برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ایران جایگاه مطلوبی در بخش درمان و فناوریهای نوین قلب و عروق در جهان دارد گفت: ایران اسلامی نیازمند انتقال بیمار قلبی به خارج از کشور برای درمان نیست بلکه کشورهای حاشیه بیماران خود را به ایران انتقال میدهند.
رییس انجمن آترو اسکلروزیس ایران اذعان کرد: گیلان در بخش درمان قلب و عروق از استانهای برتر کشور است وبه دلیل جایگاه مطلوب استان، این همایش در گیلان برگزار شده است.
متخصص قلب و عروق کشور تصریح کرد: در این کنگره 50موضوع قلب و عروق عنوان خواهد شد که هر موضوع دارای 10 تا 20 مقاله خواهد بود.
رئیس پنجمین همایش قلب و فناوری های نوین ایران به عناوین اصلی این همایش پرداخت و افزود: درمان و فشاروخون شریانی، مصرف داروهای ضد پلاکتی، درمان فشار خون بالای پر خطر، درمان عوارض مغزی و عصبی ناشی از بیماریهای وابسته به قلب و عروق، نسل جدید داروهای قلب، جراحی قلبی، درمان و نتیجه گیری بهتر و غیره از جمله مباحث مهم این همایش است.
دکتر مسعود اسلامی، دبیر علمی کنگره قلب و فناوریهای نوین نیز در این مراسم اظهار کرد: در این همایش یک هزار نفر در دو بخش متخصص قلب و عروق و پرستار شرکت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: دو سخنران از کشور آمریکا و سوئد در این مراسم به ارائه مطالب جدید خواهند پرداخت و چند نفر از متخصصین قلب و عروق ایران نیز تازه های درمان و داروهای جدید که در این زمینه تولید شده را مورد بررسی قرار خواهد داد.
دبیر همایش قلب و فناوریهای نوین اذعان کرد: بیماری قلب و عروق نخستین عامل مرگ و میردر جهان است.
انوش برزیگر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: در گذشته علت مرگ و میر رماتیسم قلبی بود و اکنون قلب و عروق آمار بالایی در ایران دارد و بیشتر از تصادفات جاده ای، افراد را به کام مرگ میکشاند.
این مقام مسئول اظهار کرد: بیش از ۲۵ متخصص قلب و عروق در گیلان فعالیت می کنند.
گفتنی است،پنجمین همایش قلب و فناوریهای نوین ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت با حضور اساتید برجسته خارجی و ایران در زیباکنار رشت برگزار میشود.
پیان پیام/
نظر شما