به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، محمد قادر قادری در دیدار با رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به دنبال رونق بیشتر امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال در استان است.
وی ادامه داد: جذب نخگبان در همه زمینه ها از برنامه های جدی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی است تا بتوان از پتانسیل آنها در راستای رفع نیازهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استان بهره مند شد.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، با بیان اینکه این نهاد به دنبال آموزش ها و پژوهش های کارآمد با نخبگان در استان است، اظهار کرد: بدین منظور بانک علمی از نخبگان استان در جهاد دانشگاهی تشکیل می شود.
قادری، جهاد دانشگاهی را یک نهاد متکی به خود معرفی کرد و افزود: از آنجا که زمینه مساعد برای گسترش فعالیت های موجود و انجام امور زیربنایی در حوزه های مختلف وجود دارد، نیاز است که مدیران دستگاه های اجرایی، جهاد دانشگاهی را یک نهاد نزدیک به خود بدانند.
وی تاکید کرد: متاسفانه فعالیت های مشارکتی در کشور و استان وجود ندارد که جهاد دانشگاهی استان به دنبال مشارکت هرچه بیشتر این نهاد انقلابی با سازمان های مختلف است.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های عظیم جهاد دانشگاهی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با تمام توان آماده تعامل سازنده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هستیم.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: از جمله کارهای مهم سازمان نظام مهندسی کشاورزی، خدمات رسانی به بهره برداران بخش کشاورزی و صدور تمامی مجوزها و پروانه های صنعتی بهره برداری کشاورزی است.
محمد حسین اکبری، فراهم نشدن زیرساخت های نظام مهندسی در سال های گذشته را از مشکلات پیش رو دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه 35 درصد اشتغال استان در بخش کشاورزی است ولی به فارغ التحصیلان کشاورزی نسبت به سایر سازمان های نظام مهندسی مانند معدن و ساختمان توجه کمتری شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 2400 فارغ التحصیل بخش کشاورزی در استان داریم که بالغ بر 1400 نفر آنها بیکار هستند که این مشکل جدی در بخش کشاورزی است.
اکبری افزود: یکی از برنامه های اصلی سازمان تفاهم و همکاری با ادارات و سازمان های مربوطه در خصوص واگذاری وظایف تصدی گری به نظام مهندسی کشاورزی و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی است که در این رابطه با اداره کل منابع طبیعی، عشایری، محیط زیست، فنی و حرفه ای، کار و امور اجتماعی، صنایع کشاورزی، حوزه روستایی، عشایری و امور روستاهای استانداری و بسیج سازندگی به تفاهم رسیده ایم که نتایج خوبی در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه از آنجا که مدیریت پساب استان دغدغه مهمی در استان است، گفت: مدیریت درست پساب علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد باعث رفع مشکلات بهداشتی برای مردم می شود.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی یادآور شد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان به منظور حمایت از فارغ التحصیلان کشاورزی، با همکاری تمامی کارشناسان و فارغ التحصیلان استان و کارآفرینان برتر اقدام به ثبت شرکتی جهت عضویت کلیه مهندسین کشاورزی کرده است.
وی با بیان اینکه تمامی فارغ التحصیلان بخش کشاورزی می توانند با پرداخت دو میلیون تومان عضو این شرکت شوند، افزود: به منظور رفاه حال متقاضیان رایزنی با بانک کشاورزی انجام شده که 25 میلیون ریال وام با باز پرداخت سه ساله به آنان داده شود.
اکبری با اشاره به اینکه دانشجویان ترم آخر رشته های کشاورزی می توانند در این شرکت عضو شوند، اظهار کرد: هدف از راه اندازی فقط مدیریت پساب نیست بلکه برنامه های جدی در بحث احداث کارخانه های تولیدی بزرگ در سطح استان، واگذاری چندین منابع آبی مطمئن، گلخانه، شرکت در نمایشگاه های بین المللی داخل و خارج از کشور و واردات گوشت قرمز و صادرات سایر محصولات پروتئینی به کشور افغانستان داریم.
وی با اشاره به ضعف و روند اجرایی سخت پیش روی روستاییان و کشاورزان برای صدور مجوزها در مشاغل خانگی، خاطرنشان کرد: ما خواستار صدور مجوزهای مشاغل خانگی توسط سازمان نظام مهندسی هستیم.
پایان پیام/
نظر شما