به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، چهارشنبه(23 اردیبهشت) در دومین جشنواره سلام، ضمن قدردانی از زحمات برگزار کنندگان این جشنواره گفت: بی شک برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید مجرب در پیشرفت روابط عمومی ها و در نتیجه بهبود وضعیت اجتماعی جامعه موثر است.
وی با بیان اینکه باید تلاش کرد در این جشنواره ها از حضور اساتید مجرب برای آموزش استفاده شود تصریح کرد: این جشنواره می تواند بهانه ای باشد تا روابط عمومی ها هماهنگ با هم کار کنند و در صحنه اطلاع رسانی و روابط عمومی تاثیر مثبت بگذارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: هم اکنون روابط عمومی ها به صورت جزیره ای فعالیت می کنند در حالی که باید از نظر همدیگر استفاده کرده تا نارضایتی ها و نارسایی ها برطرف شود.
دکتر محمد رعایایی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، نیز عنوان کرد: به دلیل وجود ظرفیت های مختلف علمی و فرهنگی در ماه چندین جشنواره معتبر در بخش های مختلف در این دانشگاه برگزار می شود.
وی با اشاره به نقش روابط عمومی و رسانه ها در آگاهی جامعه اظهار کرد: روابط عمومی ها مسئول ارائه گزارشات از نحوه عملکرد ادارات و دستگاه های اجرایی به مردم هستند و تمامی اقدامات دستگاه ها از طریق روابط عمومی ها به جامعه منعکس می شود.
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: رسانه ها نیز نقشی محوری در هر جامعه دارند و در جوامعی که گزارش عملکرد مسئولان به طور شفاف به اطلاع مردم رسانده شود آن جامعه می تواند به شکوفایی برسد.
در ادامه جمال درویشی دبیر جشنواره سلام، با اشاره به تشکیل شورای روابط عمومی های استان اذعان داشت: این شورا 6 ماه قبل کار خود را آغاز کرد و مقرر شد هر سال یکی از دستگاه ها اجرایی استان برگزارکننده جشنواره سلام باشد.
وی با بیان اینکه جشنواره سلام امسال با محور نقش روابط عمومی ها در ایجاد همدلی و هم زبانی برگزار می شود و خوشبختانه روابط عمومی ها حضوری فعال در این جشنواره داشته اند ابراز کرد: امسال این جشنواره با حضور اصحاب رسانه برگزار می شود زیرا روابط عمومی و رسانه به نوعی خویشاوند یکدیگر بوده و هدف هر دو ایجاد همدلی در جامعه است.
پایان پیام/
نظر شما