به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد اکبرنژاد با اشاره به استفاده از دکور دیجیتال به عنوان یک ابتکار هنری در سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم اظهار داشت: انواع ال ای دی های به کار رفته در این دکور دیجیتال حدود 220 متر مربع می باشد که در 5 لایه به اجرا در آمده است.
وی گفت: پیش از این بزرگترین دکور اجرا شده از سازه های نمایشگر در کشور متعلق به مراسم سالگرد ورود حضرت امام (ره) در فرودگاه مهرآباد در روز 12 بهمن سال گذشته بود که به اجرا در آمد.
به گفته اکبرنژاد از ویژگی های بسیار جالب این دکور دیجیتال این است که با ال ئی دی ها، شکل محراب ترسیم شده است.
مجری طرح دکور دیجتال سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم ادامه داد: امسال با حمایت دبیر مسابقات بین المللی قرآن طرحی را ارائه دادیم که بر مبنای آن از سازه های نوین ال ئی دی(تلویزیون های شهری) برای طراحی دکور استفاده شود.
وی گفت: اگر حمایت ایشان نبود، این کار به راحتی انجام نمی شد و فایده این طرح، این است که از لحاظ بصری، بیننده در طول مسابقات و مراسم افتتاحیه و افتتاحیه هیچ گاه خسته نمی شود.
مجری طرح دکور دیجتال سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم اضافه کرد: اما امسال در طول مسابقات، هر ثانیه دموهای تصویری در تلویزیون های نمایشگر تغییر می کند.
به گفته مجری طرح دکور دیجیتال حدود دو ماه ساخت دموهای تصویری طول کشید و این دموها بر گرفته از طرح های اسلیمی، کاشیکاری های سنتی و فضاهای مذهبی - اسلامی و ایرانی است.
اکبرنژاد متذکر شد: دموهای ما به صورت خیلی ملایم تغییر می کند که مزاحمتی برای توجه مخاطبان به تلاوت قرآن ایجاد نکند.
اکبرنژاد ادامه داد: همچنین از ویژگی های این دکور دیجیتال این است که رنگهایی که مخاطب در دموها می بینند، رنگ های کاملاً ایرانی و مذهبی و دینی است، که مظهر این رنگ آبی فیروزه ای است.
وی یادآور شد: نگاه ما این بود که در فضای رقابت قرآنی در بین کشورهای مختلف جهان، الگو سازی کنیم به این صورت که مسابقات جهانی قرآن در مالزی و دیگر کشورها از ما الگو بگیرند.
مجری طرح دکور دیجتال سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: چرا نباید در برنامه های قرآنی و یادواره های شهدا و جشن های اهل بیت از تکنولوژی مدرن استفاده شود که بتوانیم وانان را جذب کنیم.
به گفته مجری طرح، می توان با اطمینان گفت که پخش زنده سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن امسال از رسانه ملی، مخاطب و بیننده بیششتری خواهد داشت، البته تلاش رسانه ای سازمان اوقاف در سالجاری قابل تحسین است، اما این دکور می تواند در جذب مخاطب بسیار موثر باشد.
وی در پایان تأکید کرد: این دکور از 5 لایه نمایشگر تشکیل شده است که هر لایه یک مدیریت تصویر دارد و جمع این دموها در لایه های مختلف حس بسیار آرامش بخش و معنوی را به مخاطب منتقل می کند.
مجری طرح دکور دیجتال سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در پایان گفت: همچنین باید توجه داشته باشیم که مردم ایران، اهل هنر و سخت پسند هستند و ما امیدواریم که بتوانیم پاسخگوی مشکل پسندی آن ها باشیم.
پایان پیام/
نظر شما