به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی صبح امروز (27 اردیبهشت) در بازدید از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی استان قزوین بیان کرد: آنچه به عنوان نکته محوری روی آن تأکید دارم این است که اشتباهاتی در اجرای اصل 44 انجام گرفته است؛ این اصل با استدلالی نوشته شده ولی به اعتقاد من اقدامات حاکمیتی قابل واگذاری نیست.
وی ادامه داد: برخی از امور که در قالب اصل 44 واگذار شده، شاید لازم بود واگذار نشود و این سخن یعنی ما باید تعریفی از امور حاکمیتی داشته باشیم که یکی از این موارد ارتباطات است.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: مخابرات موضوعی نیست که بخواهیم از منظر تجاری و بازرگانی به آن نگاه کنیم و یا آن را به عنوان یک نوع ارائه خدمات و کاسبی تلقی کرد بلکه این حوزه مهم مانند پرچم و ارتش جمهوری اسلامی ایران است و مانند اجرای عدالت است که قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست حتی اگر نگهداری و اداره این مجموعه ها برای حاکمیت هزینه های فراوان داشته باشد باید در خصوص این حوزه دقت نظرهای لازم صورت گیرد.
وی افزود: خوشبختانه در واگذاری شرکت مخابرات، این معنا تا حدودی مورد توجه قرار گرفته به طوری که دو اداره کل استان که به طور منطقه ای خدمات ارائه می دهند به بخش خصوصی واگذار نشده اند و در اختیار حاکمیت قرار دارند، این کار ضروری و لازم بود.
حجت الاسلام صادقی نیارکی اعلام کرد: تأکید ما بر این است که نگذاریم بیش از این اقدامات حاکمیتی به بخش خصوصی واگذار شود البته اجابت این موضوع در سطح تصمیمات استانی نیست اما می تواند به عنوان یک مطالبه به مقامات وزارتخانه و سازمان های بالا دستی انتقال داده شود.
وی تأکید کرد: خیلی خاطره خوشی از واگذاری سازمان مخابرات به بخش خصوصی نداریم و اخیرا نیز در مجلس بحث تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات مطرح شد و اخباری که از بخش خصوصی سازی این حوزه شنیده می شود، اخبار خوبی نیست.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: نباید اجازه دهیم این مقداری که باقی مانده برون سپاری شده و بخشی از وظایف ما توسط بخش های خصوصی اداره شود، این اقدام لازم و ضروری است و نباید بگذاریم فرصت ها به تهدید جدی برای کشور تبدیل شود.
وی توضیح داد: باید سعی کنیم از برون سپاری بیش از این اجتناب کنیم و حاکمیت خودش همه کارهایش را تعقیب کند و در خصوص بخشی هایی هم که به ناچار به بخش خصوصی واگذار شده نباید نظارت را کمرنگ کنیم.
حجت الاسلام صادقی عنوان کرد: باید نظارت کامل و دقیق در این بخش ها و مجموعه ها داشته باشیم تا آنها خدمات را با مشکل به مردم ارائه ندهند زیرا هدف از این ارتباطات و برقراری این خطوط و توسعه های کمی و کیفی در جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف، تعالی و رشد انسان ها است.
وی در ادامه خواستار افزایش نظارت شد و خطاب به کارکنان سازمان تنظیم مقررات بیان کرد: نظارت را تقویت کنید چراکه با تقویت نظارت، پیشگیری محققمی شود و همه می دانیم پیشگیری بهتر از درمان است از این رو پیشگیری جزو مأموریت های همه دستگاه ها است.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطر نشان کرد: تشکیلات قضایی نگاه سیاسی در این موضوعات ندارد و بدنه مجموعه دستگاه های اجرایی نیز که به صورت حرفه ای کار می کنند، نگاه سیاسی ندارند و نگاه های سیاسی که در بعضی از محافل سیاسی مطرح می شود نیز نباید کار حرفه ای را تحت تأثیر قرار دهد.
وی یادآور شد: باید توجه داشته باشیم که مخابرات سازمانی سیاسی نیست بلکه کار این سازمان کار حرفه ای، حاکمیتی و کارشناسی است و وابسته به هیچ حزب، جناح و خطوط سیاسی نیست.
پایان پیام/
نظر شما