به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان، امرالله عباسی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در همایش برندسازی تعاونیهای استان گلستان اظهار کرد: در حال حاضر مارکها و برندهای خارجی در جامعه نهادینه شده است و بر این اساس اگر بخواهیم با این تهاجم فرهنگی مقابله کنیم باید اقتصاد خود را درونزا، پایدار و قوی کنیم.
وی اضافه کرد: اقتصاد درونزا و بروننگری که در نگرش مقام معظم رهبری وجود دارد با تقویت برندهای داخلی محقق میشود.
عباسی با بیان اینکه در گذشته در داخل کشور برندهای خوبی داشتیم که این روزها کمرنگ شده است، افزود: شرکتهایی که در داخل کشور هستند باید برندسازی شوند؛ چرا که این امر موجب اعتماد مشتری به تولیدکننده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: برندسازی موجب میشود که وفاداری مشتری به تولید کننده حفظ شود؛ در گذشته نیز برندهای مختلفی همچون کفش ملی در تعاونیها وجود داشت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: تعاونیها یکی از برندهای مهم کشور بود که در گذشته مردم اعتماد زیادی به آنها داشتند و اجناس تعاونیها را با قیمت و کیفیت مناسب خریداری میکردند که این مهم در حال حاضر تحت الشعاع قرار گرفته است.
عباسی افزود: در استان گلستان در حوزه صنایع دستی برند داریم و در صنایع دیگر در حوزه تعاونیها برند نداریم لذا باید با برندسازی اعتماد بین تولیدکننده و مصرفکننده ایجاد شود.
وی ادامه داد: در حوزه تقویت تعاونیهای استان ورود پیدا کردیم و تنها یک مورد آن برندسازی است؛ قاعدتاً کمک به رفع مشکلات صادرات، توانمندی نیروها، استفاده از سیستم مدرن حسابداری، فرهنگ مشارکتی و ارتقای آن از جمله مواردی بوده که در برندسازی حائز اهمیت است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه 200 هزار تعاونی در کشور وجود دارد، گفت: در استان 10 هزار و 961 تعاونی با 52 اتحادیه وجود دارد.
وی با بیان اینکه تنها 16 مورد از اتحادیههای استان گلستان فعال است، افزود: 49 درصد تعاونیهای استان در بخش کشاورزی قرار دارد و گلستان رتبه نخست کشور را در ثبت و تشکیل تعاونیها دارد.
عباسی با بیان اینکه گنبدکاووس با دو هزار تعاونی بیشترین تعاونی استان را دارد، گفت: میزان صادرات تعاونیها در سال 92 بیش از 8 میلیون و 970 هزار دلار بوده است.
پایان پیام/
نظر شما