عدالت، محور الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت است

معاون برنامه ریزی سازمان ملی مهارت کشور گفت: محور الگوی ایرانی، اسلامی پیشرفت را عدالت و حق جویی برای رسیدن به هدف اصلی انقلاب تشکیل می دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، ابوالفضل حسینی، معاون برنامه ریزی سازمان ملی مهارت کشور، عصر گذشته (24 خرداد) در ششمین جشنواره کارآفرینان برتر استان در سالن کنفرانس ساختمان شماره 3 استانداری همدان، گفت: امروز ما میراث داران فرهنگ و تمدن گذشتگان هستیم و باید از دست آورده های بشری به عنوان ثروت های گرانبهایی که برای آینده سازان جامعه اسلامی باقی مانده استفاده لازم را ببریم.


وی با بیان اینکه هر انسانی باید نقش موثر و کارآمد خود در توسعه جامعه اسلامی ایفا نماید، اضافه کرد: کارآفرینان در خط مقدم ایفای این نقش قرار دارند، چرا که موجب ایجاد فضای تحرک و جنب و جوش می شوند.


حسینی با تاکید بر اینکه بیکاری موجب شکوفایی استعدادهای نهفته نمی شود، تصریح کرد: کارآفرینان موجب شکوفایی گنج درونی انسان های با استعداد جامعه اسلامی می شوند.


معاون برنامه ریزی سازمان ملی مهارت کشور با اشاره به اهمیت کارآفرینی در توسعه جامعه اسلامی، گفت: کشور ایران در برهه ای از زمان قرار دارد که آماده جهش های مختلف در تمامی زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می باشد.


حسینی با تاکید بر انرژی هسته ای و تولید علم در قسمت های مختلف در سطح کشور طی 32 سال اخیر، اضافه کرد: مدیران و مسئولان نظام در حال حاضر با یک مدیریت انقلابی 30 ساله مواجه هستند که از نعمت های بزرگ امام (ره) برای مردم نظام اسلامی است.


وی با اشاره به فشارهای جهانی و استکبار در جهت انحراف انقلاب از ارزش ها، اظهار داشت: دشمنان با ایجاد فشار در هر بخشی از نظام اسلامی، موجب فضای تلاش بیشتر ملت ایران برای مقابله با دشمنان و توسعه کشور شده اند.


معاون برنامه ریزی سازمان ملی مهارت کشور با تاکید بر الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت به عنوان یک مدل طراحی توسعه کشور و ارائه این مدل به دیگر کشورهایی که خواهان قرار گرفتن در مسیر رشد و تعالی می باشند، اضافه کرد: محور این مدل را عدالت تشکیل می دهد.


حسینی تصریح کرد: تمامی دیدگاه های اقتصادی بنابر تاکیدات مقام معظم رهبری باید عدالت را محور رشد و توسعه قرار دهند تا شاهد توسعه ای با محور عدالت و حق طلبی باشیم.


وی، کارآفرین را انسانی خلاق با ایده های برجسته و ایده آلی به سمت دست یابی به پیشرفت حقیقی دانست و اظهار داشت: ایستادگی، خلاقیت، متعهد بودن، داشتن ایمان و اخلاق، از مهمترین ویژگی های یک انسان خلاق واقعی است.


مدیر نمونه کشوری و کارآفرین برتر استان همدان نیز در ادامه، کارآفرینی را مردمی کردن اقتصاد و شکوفایی استعدادهای افراد نخبه و برگزیده عنوان کرد و گفت: این فرهنگ ناب باید در تک تک افراد جامعه اسلامی رواج داشته باشد.


طیبه بشیری با اشاره به نام گذاری سال 90 به سال جهاد اقتصادی، اضافه کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، اشتغال موجب ایجاد تولید ثروت و استخراج گنج نهفته در انسان ها می شود.


وی با بیان اینکه زنان جامعه اسلامی با پیروزی انقلاب اسلامی به هویت اصلی خود به عنوان یک زن مسلمان دست یافته اند، تصریح کرد: امام خمینی (ره) با ایجاد اندیشه هایی ناب درخصوص ارزش والای زنان در رهبری جامعه اسلامی، موجب فضاهای متفاوت از دوران شاهنشاهی شدند.


وی اظهار داشت: زنان به عنوان محور اصلی توسعه کشور باید با عفت و حیا و با در نظر گرفتن پایه های خانواده به عرصه تلاش و کوشش قدم گذاشته تا قدرت و توان الهی خود را بر جهانیان نمایان سازند.


این مدیر نمونه کشوری گفت: زنان جامعه اسلامی با احساس امنیت در جامعه اسلامی در حال تحصیل و اشتغال در جهت ساختن جامعه ای ایدآل اسلامی هستند و این مسئله از افتخارات نظام اسلامی در جهان است.


بشیری با بیان اینکه در حال حاضر با تعداد بسیار زیادی از زنان فارغ التحصیل در سطح جامعه اسلامی روبه رو هستیم، اضافه کرد: ساماندهی زنان در موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از ضروریات جامعه اسلامی است.


پایان پیام/

کد خبر 45894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha