به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، غلام حسن تقی نتاج مدیر عامل بانک مهر اقتصاد ظهر امروز ( 29 اردیبهشت) در دیدار جداگانه با آیات عظام نوری همدانی و علوی گرگانی با اشاره به اهمیت و جایگاه نظام بانکی در اقتصاد کشور گفت: مجموعه بانکی در نظالم اقتصاد به عنوان حلقه واسط بین سپرده گزاران و متقاضیان تسهیلات مطرح می باشند که در همین راستا حجم تقاضا نسبت به حجم اقتصادی کشور از بانکها بسیار بیشتراست.
نتاج افزود: اقتصاد کشور طی 100 سال اخبر بانک محور شده است که باید بر اساس شرع مقدس و قانون بانکی در همه مجموعه های بانکی و مالی هم وام گیرنده و هم سپرده گذار ذی نفع باشند وحق آنها ادا شود چرا که سپرده گزاران بخشی از زندگی خود را در اختیار بانکها قرار می دهند تا دیگران نیز بتوانند از سرمایه آنها بهره مند شوند.
مدیرعامل بانک مهراقتصاد ادامه داد: با توجه به اینکه مؤسسات پولی و بانکی نقش واسطه بین سپرده گذار و وام گیرنده ایفا می کنند همواره مورد استقبال مردم بوده اند اما نباید با وجود همه این تفاسیر مشکلات بخش تولید را به گردن بانکها و موسسات مالی انداخت.
نتاج اظهار داشت: در حال حاضر 12 میلیون سپرده گذار و بیش از 10 و نیم میلیون نفر وام و تسهیلات بهره مند شده اند همچنین در سال گذشته 160 میلیارد ریال وام و تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
وی خاطر نشان ساخت: در همین راستا حدود 400 میلیارد تومان به طرحهای اقتصاد مقاومتی اختصاص داده شده است تا در بخش کشاورزی و خانواده تبدیل به انواع محصولات اساسی در بخش توانمند سازی تولیدات کالای ایرانی شود.
مدیرعامل بانک مهر اقتصاد ابراز داشت: بانکها و موسسات نباید رقابت چشم بسته داشته باشند بلکه موسسات پولی و بانکی می توانند با ارائه تسهیلات به خانواده، تولیدات داخلی را افزایش داده و مشکل بیکاری را رفع نمایند.
نتاج گفت: بانکها و موسسات مالی در جامعه کنونی کارکرد اقتصادی و اجتماعی دارند که می توانند به رشد، توسعه و اقتصاد کشور کمک نمایند و حتی بخشی از مشکلات فرهنگی را مرتفع سازند.
پایان پیام/
نظر شما