مریم الهیپور، دبیر هشتمین جشنواره برترین های حوزه های علمیه خواهران به خبرنگار شبستان گفت: این هشتمین دوره از جشنواره بانوان برتر حوزوی است که به صورت کشوری در سطح حوزههای علمیه خواهران برگزار میشود و شامل سه بخش آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تبلیغی است.
وی افزود: برترین های بخش آموزشی جشنواره، آن دسته از بانوان حوزوی هستند که در دو عرصه المپیاد علمی و آزمون ورودی رشته های تخصصی سطح سه (کارشناسی ارشد) حائز رتبه های برتر شده اند که در مجموع 18 نفر از برترین ها (15 نفر در المپیاد علمی و 3 نفر در آزمون رشته های تخصصی) از بخش آموزشی هستند.
الهی پور با اشاره به تقدیر 65 نفر در بخش پژوهشی تصریح کرد: در بخش پژوهش 9 نفر در عرصه نگارش کتاب، 7 نفر در رابطه با پایاننامه و تحقیق پایانی، 13 نفر از اساتید و طلاب در عرصه مقاله نویسی و 3نفر در عرصه پژوهش های درسی طلاب در مقطع کارشناسی ارشد تقدیر می شوند. همچنین در رابطه با مسابقه رشد کتابخانه ای8 نفر، در مسابقه رشد میدانی 4 نفر، 6 نفر به عنوان کتابدار برتر، 3 نفر به عنوان دبیر هسته های پژوهشی، 3 استاد راهنما، 6 استاد داور و 3 استاد مشاور برتر در عرصه پایان نامه وتحقیق پایانی شایسته تقدیر شناخته شده اند.
وی با اشاره به برترینهایی که از معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در جشنواره برترینها مورد تقدیر قرار میگیرند، یادآور شد: در عرصه مسابقه کتابخوانی شهید مطهری 49 نفر، مربی فیض نور3 نفر، مبلغ برتر 3 نفر، وبلاگنویس برتر 2 نفر، مربی طرح ارتقای توان تبلیغی2 نفر، دبیر دانشآموخته برتر 1نفر، مسابقه فرهنگی عمره 9 نفر، نشریه برتر یک نفر و در عرصه مشاور برتر مدارس 3 نفر تقدیر میشوند.
الهی پور با اشاره به آغار کار جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران از سال 85 افزود: این جشنواره در سال 85 با 179 بانوی حوزوی برتر، سال 86 تعداد 79 برتر، سال 87 و 88 جمعا 140 نفر برتر، سال 89 تعداد 41 برتر، سال 90 تعداد 38 برتر و در سال 92 نیز با 63 بانوی حوزوی برتر برگزار شده است.
دبیر جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: تمام این جشنوارهها به ترتیب از اردیبهشتماه سال 1386 تا اردیبهشتماه 1393 برگزار شده و اردیبهشتماه امسال نیز برگزار میشود.
الهیپور با بیان اینکه برترینهای سال 1393 تعداد 156 نفر برگزیده از بخشهای آموزش، پژوهش و فرهنگی هستند، ادامه داد: از این تعداد 18 نفر برتر آموزشی، 65 نفر برتر پژوهشی و 73 نفر برتر فرهنگی هستند.
وی یادآور شد: هشتمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران 30 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور و سخنرانی آیتالله مرتضی مقتدایی، دبیر شورای عالی حوزه و رییس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام زمانی معاون بین الملل حوزه و فریبا علاسوند، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده و عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران برگزار می شود.
الهیپور خاطرنشان کرد: در برنامه عصر هر یک از معاونتهای آموزش، پژوهش و فرهنگی به تفکیک کمیسیونهایی خواهند داشت و در این کمیسیونها جوایز برترینهای هر بخش اهدا میشود.
پایان پیام/
نظر شما