به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس ابراهیم رضایی بابادی روز چهارشنبه(30 اردیبهشت) در نشست مشترک با معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراز کرد: قرآن کریم و معارف آن باید از محجوریت خارج شده و با بسیج امکانات و جدیت هر چه تمام تر به سمت توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی برویم.
وی با تأکید بر اینکه قرآن در تمامی ابعاد زندگی جاری و ساری شود، بیان کرد: باید با بازنگری در مسائل آموزشی و تبلیغی جامعه را به سمت و سوی انس و الفت بیشتر با قرآن و آموزه های انسان ساز آن برد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مسائل مالی مشکل موجود در عرصه فعالیت های قرآنی نیست، عنوان کرد: با خلاقیت و اهتمام خاص در این حوزه می توان با کمترین اعتبار و بهره گیری از ظرفیت های موجود بیشترین کارهای اثرگذار را به انجام رساند.
مهندس رضایی، تحقق منویات و دغده های مقام معظم رهبری در این حوزه را متذکر شد و ابراز تأسف کرد: ما عادت کرده ایم در تمامی کارها و فعالیت های خود به دنبال امکانات و فضای فعالیت باشیم و از باطن قضیه غافل شده ایم در حالی که می بینیم در کشورهای همسایه، خانه ها و حوزه های علمیه محل آموزش قرآن هستند.
وی با بیان اینکه این مسئله به معنای ورود نکردن سیستم مدیریتی به این حوزه از فعالیت ها نیست، تأکید کرد: دولت باید وقت و اعتبار خوبی را در این زمینه هزینه کند چون فعالیت های قرآنی تأثیر بسزایی در سلامت روح و روان مردم دارد.
مدیریت ارشد استان، همچنین به بهره گیری از فضاهای فرهنگی، سالن های ادرات و مساجد برای آموزش قرآن شد و افزود: باید به شکل های مختلف و متناسب با علاقه مندی مردم درقالب خانه های قرآن، مکتب قرآن و NGO های قرآنی به آموزش و تبلیغ قرآن پرداخته شود.
رضایی افزود: زمانی که بسیج همگانی در زمینه فعالیت های قرآنی به یک فرهنگ تبدیل شد شاهد رشد فعالیت های برجسته و ارزنده قرآنی در استان خواهیم بود.
وی برنامه محور بودن فعالیت های قرآنی را مورد توجه قرار داد و گفت: فعالیت های قرآنی نه تنها در قالب هفته قرآنی بلکه باید در تمام طول سال به صورت متمرکز و در سطح گسترده دنبال شود.
استاندار کرمانشاه، ریشه یابی مشکلات موجود در حوزه فعالیت های قرآنی و جاذبه نداشتن این برنامه را یک ضرورت برشمرد و اعلام آمادگی کرد: با ارزیابی این مسئله تمام تلاش مجموعه مدیریتی استان برای سوق دادن جامعه به سمت و سوی یک جامعه قرآنی به کار گرفته شود.
مهندس رضایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه واجب تر از قرآن و فعالیت های مربوط به آن در سطح جامعه وجود ندارد، قول مساعد داد با بهره گیری از تمامی ظرفیت های استان امکانات لازم برای آموزش قرآن و همکاری ادارات و نهادها با موسسات قرآن و عترت استان فراهم شود.
وی در پایان با تأکید بر ایجاد بسیج نیرو و امکانات در این حوزه، ابراز کرد: اگر عامل به قرآن باشیم و زمینه را برای توسعه و ترویج مفاهیم والای قرآنی فراهم کنیم، بسیاری از معضلات موجود در جامعه نیز از بین می رود.
پایان پیام/
نظر شما