دوره  سراج گام مهمی در ارتقای سطح کیفی کانون های مساجد است/ کار فرهنگی باید با صبر و استقامت همراه باشد

خبرگزاری شبستان: مدیر کانون تخصصی مسجد قائم اردبیل گفت: دوره علمی تخصصی سراج گام مهمی در ارتقای سطح کمی و کیفی کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

ولی الله جعفر پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، در خصوص ضرورت برگزاری طرح علمی تخصصی سراج (ویژه مدیران کانون های مساجد تخصصی و دانشگاهی کشور)، اظهار داشت: کانون های مساجد مهم ترین سنگر برای تبلیغ صحیح اسلام ناب محمدی (ص) هستند و این دوره اولین و مهم ترین گام در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی کانون هاست.

وی تصریح کرد: این دوره با برگزاری کلاس ها و کارگاه های تخصصی نظام فکری یک مبلغ فرهنگی را برای مدیران و مسئولان کانون های مساجد تبیین می کند، با توجه به این که برنامه ریزی صحیح و منسجم مهم ترین قسمت فعالیت های فرهنگی است، أصول برنامه ریزی های اسلامی و روش های تبلیغ استاندارد در دوره علمی تخصصی سراج مورد بررسی قرار می گیرد.

جعفر پور بیان داشت: درجنگ حنین با توجه به این که تعداد مسلمانان بیش از کفار بود اما سپاه اسلام با سختی فراوان توانست پیروز شود، ولی در جنگ بدر با وجود تعداد اندک سپاه اسلام موفقیت چشمگیری نصیب مسلمانان شد، ما نمی توانیم در مقابل تهاجم فرهنگی امروز بدون در نظر گرفتن تاریخ اسلام و امداد های الهی پیروز شویم.

مفاهیم فرهنگی را نمی توان با افراط و تفریط در جامعه ترویج کرد

وی با اشاره به آیه هفت سوره مبارکه محمد " يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم" تاکید کرد: نقش عوامل انسانی در صورت فراموشی خداوند متعال بسیار کم رنگ است، در فعالیت های فرهنگی نمی توان افراط و تفریط نمود، ما باید در جهت ترویج فعالیت های فرهنگی با توسل به خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در متن اجتماع قدم برداریم.

جعفر پور گفت: مفاهیم ایثار، شهادت و مهدویت را نمی توان با افراط و تفریط در متن جامعه اسلامی نهادینه نمود، کانون های علمی تخصصی مساجد و دانشگاه ها باید با صبر و استقامت به ترویج فعالیت های فرهنگی بپردازند.

مدیر کانون تخصصی مسجد قائم اردبیل گفت: کانون های علمی تخصصی مساجد از جهت فرهنگی به در فضای جامعه تأثیر مستقیم دارند، این کانون ها معادلات فرهنگی اطراف خویش را به سود عبودیت الهی تغییر می دهند و این امر در صورتی است که مدیران کانون ها به خوبی از جایگاه معنوی مسجد در مسیر صحیح آن استفاده نمایند.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت های فرهنگی دینی در مساجد تخصصی و دانشگاهی می توانند به تناسب نیازمندی های منطقه و نوع مخاطبان از تنوع بسیاری برخوردار باشند، از صدر اسلام تاکنون همراه با نیایش در مساجد، بیان معارف دین و نشر فعالیت های فرهنگی مطرح بوده است.

باید گوشی شنوا برای دغدغه های معنوی جوانان باشیم

جعفرپور ادامه داد: مدیران کانون های مساجد تخصصی و دانشگاهی باید با برنامه های منسجم برای مشاوره معنوی و عبادی قشر جوان، ایجاد انس بیشتر با مساجد، ترویج روحیه ایثار و شهادت، زمینه ساز اصلاح حرکت های خداجویانه باشند.

جعفر پور خاطرنشان کرد: مدیران کانون های مساجد برای دستیابی به نتایج مثبت در برنامه ریزی های فرهنگی، باید گوشی شنوا و سنگ صبور دغدغه های معنوی جوانان باشند.

پایان پیام/

کد خبر 460106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha