خبرگزاری شبستان:مطالعه خاستگاه اختلال ها، بي نظمي ها و نابساماني هاي اجتماعي، آسيب شناسي اجتماعي است، زيرا اگر در جامعه اي هنجارها مراعات نشود، كجروي پديد مي آيد و رفتارها آسيب مي بيند. يعني، آسيب زماني پديد مي آيد كه از هنجارهاي مقبول اجتماعي تخلفي صورت پذيرد و هر گونه برنامه ریزی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی مستلزم وجود مدیرانی است که در این زمینه دغدغه داشته باشند .
امروز نیز یکی از دغدغه های جدی در کشور ما مربوط به آسیب های اجتماعی است که سیاست گذاران کشور ما باید با رویکرد اجتماعی و فرهنگی با آسیب های اجتماعی برخورد کنند تا شاهد کاهش و کنترل این آسیب ها باشیم.
عدم پاي بندي به هنجارهاي اجتماعي موجب پيدايش آسيب اجتماعي است که باید آسیب های اجتماعی پنهان و آشکارا را با اراده و تلاش جمعی و شناخت درست آسیب ها با نگاه امروزی برطرف کرد تا شاهد ارتقای فکری و فرهنگی در جامعه شویم.
سید رضا جوادپور، فرماندار لنگرود در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با تاکید براینکه همه مسئولان باید دغدغه ارتقای فکری و فرهنگی داشته باشند، گفت: ارائه راهکارهای اجتماعی برای حل مسائل فرهنگی و اجتماعی از نیازهایی است که باید با اراده و تلاش محقق شود.
وی با اشاره به اینکه نکات لازم علمی و فرهنگی باید گوشزد داده شود، افزود: در حوزه تحولات فکری و فرهنگی شهرستان همه ما مسئول هستیم تا کارهای فرهنگی در جامعه گسترش یابد.
جوادپور با بیان اینکه کارگروه فرهنگی اجتماعی باید فعال تر عمل کند، تصریح کرد: عملیاتی کردن باورها و ارزش های انقلابی و دینی از هنرهای این کارگروه است.
فرماندار لنگرود ادامه داد: موضوعات اساسی شهر باید در کارگروه فرهنگی اجتماعی مطرح و با ارائه راهکارهای اجتماعی و استفاده از نظر کارشناسان در حوزه رفتار،اجتماع و فرهنگ در رفع آسیب های اجتماعی کوشید.
جواد پور تاکید کرد: تحلیل آسیب های اجتماعی در کارگروه فرهنگی اجتماعی جدی تر بررسی شود.
دکتر فریبرز احمدی نژاد، رئیس دانشگاه پیام نور لنگرود نیزمهم ترین عامل در رفع آسیب های اجتماعی و فرهنگی را شناخت آسیب ها دانست و گفت: شناخت درست از عوامل آسیب زا در ارائه راهکارهای جامع موثر است.
وی با اشاره به اینکه غالب آسیب های اجتماعی تک عاملی نیستند و چند عامل در آن نقش دارد، افزود: مسیر فرهنگ سازی و تقویت عناصر سازنده فرهنگ باید با سرعت بیشتری طی شود.
دکتر احمدی نژاد، شناخت آسیب ها، علل و عوامل آسیب ها و درمان آنها را از حلقه های مکملی دانست و تصریح کرد: تغییر به سمت مثبت امکان پذیر است که باید در این مسیر امید بخشی را تقویت کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: کم کاری یا نوع نگرش منفی به کار، تجمل گرایی، اسراف، تنبلی اجتماعی، عجله و قانون گریزی از جمله آسیب ها یی است که باید با اراده و تلاش جمعی همه افراد برطرف شود.
پایان پیام/
نظر شما