همه  زندگی آن چیزی نیست که ما مهندسی می کنیم

خبرگزاری شبستان: عضو شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: همه زندگی آن چیزی نیست که ما مهندسی می کنیم، بلکه برخی امور در اختیار ماست و برخی آن چیزی هست که خداوند برای ما تدبیر می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، نشست شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران با مدیران و اساتید منتخب حوزه علمیه خواهران استان اصفهان روز گذشته(۳ خرداد) در محل مدیریت استان اصفهان برگزار شد.

 

مرضیه معین عضو شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران کشور در این نشست گفت: امیرمومنان علی(ع) در نهج البلاغه در کلام 73می فرمایند: کسی که خودش را امام و پیشوا و مقتدای مردم قرار می دهد باید قبل از اینکه دیگران را تعلیم دهد، خودش را تعلیم دهد.

 

وی ادامه داد: اگر بخواهیم سخن و کلام مان در جان مخاطب و متربی اثرگذار باشد، باید ابتدا به تعلیم خودمان و تعلیم نفسمان بپردازیم.

 

وی با اشاره به اینکه هر فردی در مقامی مسئول است یا تعدادی و جمعیتی را به سوی هدفی هدایت و رهبری می کند گفت: ما  وسیله پیشرفت و ترقی متربیان هستیم و روح و جان متربی را در اختیار داریم و این مسئولیتی بس خطیر و مهم است.

 

عضو شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: معلم از جایگاه رفیعی برخوردار است و توصیه هایی به متربی یا متعلم شده که قدر این جایگاه را بدانند و احترام استاد و معلم را پاس بدارند.

 

وی با استناد به حدیث من علمنی حرفا  فقد سیرنی عبدا _کسی که به من چیزی را آموخت در حقیقت مرا بنده خودش قرار داد_ اظهار داشت: اگر معلم را درست و صحیح انتخاب کرده باشیم،می تواند فرد را به مقصد برساند.

 

وی تاکید کرد:  اخلاص در کار و عمل، نکته مهمی است، یعنی واقعا کار را برای خدا شروع کنیم و برای خدا تعلیم دهیم تا به حول و قوه الهی از خدا و کمک حضرات معصومین موفق باشیم.

 

عضو شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: تعلیم باید صبغه و رنگ الهی داشته باشد و اگر اخلاص در کارهای ما بود، قطعا اثر گذار خواهد بود و به دل می نشیند، اما اگر تعلیم و مدیریت ما جهت تفوق، برتری، خود نشان دادن علم  و توانمندی مدیریتی بود، تلاشمان ابتر خواهد بود.

 

وی با اشاره به لزوم داشتن اخلاص در کارها تاکید کرد: استاد باید به گونه ای رفتار کندکه شاگرد وقتی استاد خودش را می بیند، حرکات و سکنات استاد او را به یاد خدا بیندازد.

 

 وی گفت:  نگاه به عالم ثواب دارد، چون عالم اگر طبق آیه شریفه انما یخشی الله من عباده العلما، عالم حقیقی عالمی است که در نظرش فقط خداوند است و خوف و خشیت او از ناحیه خداست اگر چنین بود کسی هم که نگاه به عالم می کند او را به یاد خدا می اندازد.

 

وی یادآور شد: خدا شاهد و حاضر است و خداوند کارها را می بیند، لذا اگر کار را درست و با اصول انجام داده باشیم، دیگران تشکر کنند یا نکنند تفاوتی ندارد.

 

معین با تاکید بر اینکه انسان باید هر روز با خودش حدیث نفس بخواند و نفسش را یادآور شود تا به مرور این حالت ملکه قرار گیرد گفت: انسان از اینکه مورد توبیخ و بی مهری دیگران واقع می گردد  و از او قدردانی نمی شود نباید برنجد.

 

وی گفت: باید در برخورد با مشکلات، ناملایمات، انتقادات صعه صدر بیشتری داشته باشیم، هرچند انتقاد وارد نباش، ولی ما باید این حوصله را در خودمان ایجاد کنیم و حرف طرف را بشنویم و در وقت مناسب جواب مناسب و قانع کننده ای بدهیم.

 

معین با تاکید بر اینکه در همه امور باید به خدا توکل کنیم و بدانیم همه زندگی آن چیزی نیست که ما مهندسی می کنیم ، بلکه یک سری امور در اختیار ماست و یک سری امور آن چیزی هست که خدا برای ما تدبیر می کند گفت:  اگر تدبیر زندگی مان را دست خدا بسپاریم، هیچ گاه ضرر نخواهیم کرد.

 

عضو شورای سیاست گذاری حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: یکی از خصوصیات معلم داشتن حلم و تواضع است و هر چه علم و موقعیت ما بالاتر رود باید تواضع و فروتنی ما نیز بیشتر شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 460747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha