مردم اعمال و رفتار روحانیت را تحت نظر دارند

خبرگزاری شبستان: آیت الله علم الهدی گفت: به دلیل اینکه روحانیت دارای جایگاه ویژه ای در میان مردم است هرگونه بداخلاقی آنها موجب گسترش فساد و گناه در جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت الله سیدعبدالجواد علم الهدی، استاد درس خارج حوزه علمیه و تولیت مدرسه امام القائم (عج) تهران در جمع طلاب و روحانیون گفت: یکی از توصیه های دین و پیشوایان اهتمام نسبت به دعاست زیرا علاوه بر آثار دنیوی و مادی موجب آرامش روح در انسان می شود.

 

وی دعا را عامل دوری شقاوت ها و دشمنان از انسان ها خواند و اظهار داشت: یکی از آثار حتمی دعا گشوده شدن ابواب رزق بر انسان ها است همچنان که پیامبر اسلام (ص) به اصحاب فرمودند: می خواهید شما را به اسلحه ای راهنمایی کنم که شما را بر دشمنان پیروز و روزی مداوم بر شما نازل می کند؟ گفتند: بله. حضرت فرمودند: شبانه روز خدا را به حال دعا بخوانید.

 

استاد درس خارج مفاتیح الجنان را بهترین کتاب ادعیه دانست و اظهار داشت: گاهی انسان پس از مداومت در ادعیه دچار عادت می شود و ممکن است اثرات معنوی و آرامش بخش دعا در او کم شود بنابراین لازم است ضمن مداومت بر دعا حال معنوی را نیز حفظ کند.

 

آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه اکثر انسان ها توجه کمی نسبت به مباحث تربیتی و ارزشی دارند، تصریح کرد: انسان ها در احاطه اعمالشان هستند و عکس العمل اعمال را در دنیا، برزخ و قیامت خواهند دید؛ پاداش و عذاب دنیوی و اخروی تجسم عینی اعمال انسان ها است.

 

تولیت مدرسه امام القائم با تاکید بر اینکه اعمال برخی اصناف و قشرهای جامعه اثرات بسیار زیادی در باورهای مردم دارد، گفت: احتمالا اثرگذارترین قشر در جامعه روحانیت هستند که همه اعمال و اقوالشان تحت نظارت و توجه مردم است لذا اعمال حسنه آنها موجب گسترش محاسن و مکارم اخلاق و اعمال سیئه و بداخلاقی آنها موجب گسترش فساد و گناه می شود.

 

استاد درس خارج در پایان با بیان اینکه هر کس در عالم دنیا نسبت به اهمیت جایگاه و مقامش بصیر باشد و مداومت نماید خداوند او را راهنمایی خواهد کرد، اظهار داشت: اعلام و بزرگوارانی مانند شیخ مرتضی انصاری، امام خمینی و امثال آنها در نتیجه بصیرت و مراقبت، محبوب خداوند و مردم شدند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 461403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha