حجت الاسلام داود چمانی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت علی اکبر علیه السلام و حضرت مهدی عجل الله به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: تبیین و تشریح فرهنگ و معارف مهدوی در جامعه امری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه تبیین این فرهنگ متعالی در جامعه سدی در برابر انحرافات و توطئه های دشمنان است، بیان کرد: ماه شعبان و ایام ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی عجل الله فرصت مناسبی برای این مهم است.
حجت الاسلام چمانی ماه شعبان را ماه رحمت و مغفرت الهی داست و ادامه داد: در این ماه اعیاد با برکتی وجود دارد که روز نیمه شعبان از بزرگترین اعیاد در تاریخ اسلام و مکتب تشیع است.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی مساله مهدویت را بحث بسیار مهم و ارزشمند و مربوط به عالم اسلام دانست و اضافه کرد: همه مسلمانان و حتی در مکتب ها و آیین های دیگر نیز افراد منتظر موعود و منجی عالمی هستند که با ظهور خود به ظلم ها خاتمه دهد.
وی خاطر نشان کرد: جریان مهدویت بحث بسیار گسترده ای است و همه مسلمانان به ویژه شیعیان باید به این نکته توجه خاص داشته تا بتوانند زمینه ساز ظهور باشند.
برگزاری جشن نیمه شعبان در مساجد سراسر استان مرکزی
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه جشن نیمه شعبان در همه مساجد، حسینیه ها و تکایای استان به صورت خود جوش و مردمی برگزار می شود، اظهار کرد: در سراسر ایران اسلامی و استان مرکزی برنامه های خوب و ارزشمندی با حضور گسترده مردم مومن و ولایتمدار و همیشه در صحنه برگزار می شود و نهادهای فرهنگی و دولتی فقط به ساماندهی و جهت دهی این برنامه ها می پردازند.
حجت الاسلام چمانی با اشاره به برگزاری جلسات ساماندهی جشن های نیمه شعبان در استان اظهار کرد: این جلسات به منظور برگزاری جشن های در خور شان آن بزرگور و همچنین جلوگیری از رسوخ مباحث خرافی در برنامه های و جشن ها برگزار شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تقارن نمیه شعبان با ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و ادامه داد: برنامه ریزی های به شکلی انجام شده که هم برنامه های جشن نیمه شعبان و هم برنامه های ارتحال امام خمینی رحمه االه به خوبی برگزار شود
حجت الاسلام چمانی همچنین به فعالیت های و برنامه های هیئت های مذهبی اشاره کرد و گفت: هیئت های مذهبی نیز سهم بزرگی در برگزاری این برنامه ها دارند که برگزاری ایستگاه صلواتی، مولودی خوانی و برپایی جشن در حسینیه هاف تکایا مساجد و خیمه هایی که برپا می شود از جمله برنامه های آنها است.
تاکید بر تبیین فرهنگ مهدوی در طول سال
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش بر ترویج فرهنگ و معارف مهدی در طول سال نیز تاکید کرد و گفت: این برنامه ها در طول سال در استان برگزار می شود اما در ایام ماه شعبان و نیمه شعبان این برنامه ها هر چه باشکوهتر و پررنگ تر برگزار می شود.
وی بیان کرد: حضور سخنرانان و مربیان در راستای ترویج فرهنگ مهدوی در مساجد و بین جوانان از دیگر فعالیت های است که به منظور جهت دهی و محتوای بخشی و همچنین تبیین و تشریح این فرهنگ در جامعه برگزار می شود.
اعزام مبلغ به مناطق مختلف به ویژه مناطق روستایی
حجت الاسلام چمانی همچنین به اعزام 700 نفر مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف استان به ویژه مناطق روستایی نیز اشاره کرد و گفت: این افراد به منظور تبیین جایگاه مهدویت در جامعه و تبیین این فرهنگ در جامعه به مناطق روستایی و محروم اعزام می شوند.
وی با اشاره به شبهات و مسایلی که امروزه دشمنان در رابطه با مهدویت ایجاد می کنند، ادامه داد: اعزام مبلغ به منظور پاسخگویی به شبهات و بیان مطالب در رابطه با جایگاه رفیع مهدویت و تشریح این فرهنگ انجام می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در ایام نیمه شعبان شور و نشاط خاصی در نقاط مختلف ایجاد می شود، بیان کرد: در این روزها شاهد حضور گسترده افراد به ویژه جوانان و نوجوانان برای برگزاری جشن نیمه شعبان هستیم که این نشان دهنده عشق، علاقه و ارادت خالصانه به ساحت مقدس حضرت ولی عصر عجل الله است.
پایان پیام/
نظر شما