۲۰ درصد فضاهای آموزشی کشور توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده است

خبرگزاری شبستان: معاون نوسازی و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۵۵۰ هزار کلاس درس بعد از انقلاب در کشور ساخته شده است، میزان مشارکت خیرین مدرسه ساز در این امر را ۲۰ درصد اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محمد باقر مسلمی، معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس امروز (9 خرداد) در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کردستان که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: توسعه پایدار و رسیدن به آنکه خود متضمن سعادت، خوشبختی، رفاه، عزت، سربلندی، اقتدار و استقلال هر ملتی است، تنها از راه توسعه علم بدست می آید.

وی با بیان اینکه هیچ راه دیگری جز توسعه علم جهت رسیدن به توسعه همه جانبه وجود ندارد، ادامه داد: خداوند بعد از اینکه پیامبر گرامی اسلام را به رسالت مبعوث می کنند اولین کلمه که به ایشان ابلاغ کردند امر به خواندن بود.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به اشاره به اهمیت علم در اسلام افزود: خداوند در 550 آیه قرآن مسلمانان را فراگیری علم و دانش سفارش می‌فرمایید و پیامبر(صلی الله علی و اله و سلم) در 110 حدیث مسلمانان را به توسعه علم و قران سفارش کرده اند.

به گفته مسلمی، ائمه دین و علمای اسلام بقدری مسلمانان را به فراگیری علم توصیه کرده اند، که انسان فکر می کند علم برتر از همه احکام است.

وی با اشاره به اصول دین و اهمیت آن در اسلام اظهار داشت: نماز ستون دین است اگر به هر دلیلی کوچک شمرده شود و ترک گردد کل بنای دین و شریعت فرو می ریزد، اما همه احکام با همه اهمیتی که در اسلام دارند، پیامبر می فرمایید طلب علم کردن، آموختن دانش نزد خداوند برتر از نماز روزه، حج و جهاد است.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد: همه احکام برای اجرا توسط مسلمانان، زمانی دارند و موضوع مکانی دارد اما در اسلام تاکید شده است که علم را بیاموزید از زمانی که پا به عرصه وجود می گذارید تا زمانی که از دنیای خاکی رخت بر می بندید.

مسلمی، با بیان اینکه طلب علم یک فریضه است و برای همه مردان و زنان مسلمان واجب است، گفت: بی دلیل نیست که امروز دانشمندان همه علوم به این نتیجه رسیده اند تنها از علم و دانش است که می توان رفاه اجتماعی به وجود می آید می توان به استقلال واقعی رسید.

وی با بیان اینکه دشمنان ما با پیشرفت علم کشور در همه زمینه ها مخالف هستند، افزود: دشمنان می دانند اگر مردم ما به دانش مجهز شوند همه راه های که نفوذ آنها به مملکت میسر می کند، بسته خواهد شد و بی جهت نیست برای خاموش کردن چراغ علم دست به ناجوانمردن شیوه ها و ترور دانشمندان ما می زنند.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تاکید کرد: لذا برای اینکه به توسعه علمی برسیم و در قبل آن کشور را مستقل و بی نیاز از بیگانه کنیم بایستی بسترهای آن را فراهم کنیم و برای رسیدن به توسعه کشور به سه عامل معلم، متعلم و فضا و تجهیرات آموزشی نیازمندیم.

مسلمی، با بیان اینکه در تمام طول تاریخ آموزشی کشور و قبل از انقلاب فقط 55 هزار فضا با سرانه 50 متر مربع در مملکت ساخته شد، اذعان کرد: بعد از انقلاب بیش از 550 هزار کلاس درس در 95 هزار فضای آموزشی با سرانه زیر بنا 145 متر مربع برای هر کلاس ساخته شده است.

وی با بیان اینکه 20 درصد ساخت این فضاهای آموزشی مشارکت خیرین ساخته شده است، بیان کرد: هنوز نتوانسته ایم به استاندارهای لازم دست پیدا کنیم و لازم است خیرین همچون سال‌های گذشته در کنار دولت راه را ادامه دهند.

مسلمی خاطر نشان کرد: اگر همت خیرین نبود نمی توانستیم به آرزوهای ملت دست یابیم و امروز خیرین مدرسه ساز گوی سبقت را از همه کارهای خیر ربوده اند.

پایان پیام/

کد خبر 461989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha