کانون های مساجد، تنها سیستمی که به صورت عملیاتی فعالیت می کند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنها سیستمی که به صورت عملیاتی از دورترین تا نزدیک ترین نقطه استان را تحت پوشش و نظارت دارد، کار تشکیلاتی کانون فرهنگی و هنری مساجد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد امروز (10 خرداد) در دیدار با استاندار این استان، گفت: کانون های فرهنگی وهنری مساجد در سال 1371 به پیشنهاد دکتر لاریجانی که آن زمان وزیر فرهنگ  و ارشاد اسلامی بودند، در شورای انقلاب فرهنگی طرح و تصویب شد.

وی با بیان اینکه تا سال 74 این مصوبه جایگاه مشخصی نداشت، افزود: از سال 76 خوشبختانه دبیر کشوری، دبیر اجرایی و هم چنین ستادی تشکیل و مامور شد تا این تشکیلات راه اندازی شود.

قاسمی با بیان اینکه برای ستاد عالی مساجد کشور ردیف بودجه ای زیر ردیف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس مصوب می شود، اظهار داشت: سهم هر استان نیز با تفاهم نامه منعقد شده در ستاد عالی مساجد کشور مشخص می شود.

این مسئول فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بودجه ستاد عالی مساجد به گونه ای است که مستقیم به حساب هر کانون فرهنگی هنری واریز می شود، عنوان کرد: طبق تفاهم نامه ای که امسال بین دبیرخانه کانون های مساجد استان با تهران منعقد شد، قریب به 10 میلیارد ریال برای استان ما که 20 درصد نسبت به استان های دیگر بیشتر است، تفاهم شد.

وی در ادامه تعداد کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این استان را 520 باب کانون دانست و افزود: سهم هر کانون از این مبلغ تقریبا 20 میلیون ریال است.  

قاسمی از برگزاری جشنواره های ملی در استان خبر داد و ادامه داد: سالانه جشنواره ها و دوره های آموزشی با کیفیت ویژه اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می شود.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: با توجه به اینکه اکثریت دستگاه های فرهنگی از نظر بودجه شکایت دارند، خوشبختانه تنها سیستمی که به صورت عملیاتی از دورترین تا نزدیک ترین نقطه استان را تحت پوشش و نظارت دارد، کار تشکیلاتی کانون فرهنگی و هنری مساجد است.

 وی با بیان اینکه سال گذشته حدود چهار میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی به کانون ها تخصیص داده شد، خاطرنشان کرد: تاکنون از این مبلغ حدود 2 میلیارد و 600 میلیون ریال تخصیص یافت و تجهیزاتی نظیر میز، صندلی و کامپیوتر خریداری و در اختیار کانون های مساجد گذاشته شد.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد فعالیت این مجموعه فرهنگی را گسترده توصیف کرده و خواستار حمایت همه جانبه استاندار در جلسات و برنامه ها شد.

قاسمی در ادامه هزینه کرد در زمینه کانون ها را در دو بخش عنوان کرد و افزود: بخشی از اعتبارات کانون ها (به طور مثال هشت میلیون ریال) به حساب کانون واریز و بخشی نیز برای دوره ها و پروژه هایی مثل دوره های آموزشی  وبلاگ نویسی، نشریات تجربی، جشنواره هایی مثل سرود هزینه می شود.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه مرحله استانی جشنواره سرود روستایی رضوی سال گذشته  با 18 گروه در شهرستان کهگیلویه برگزار شد، افزود: یکی از این گروه ها در جشنواره کشوری سرود رضوی حائز مقام برتر شد.

قاسمی از فعالیت پنج خانه دیجیتال در این استان خبر داد و گفت: این خانه ها هر کدام تجهیزاتی به ارزش 800 میلیون ریال در اختیار داشته و در زمینه های انیمیشن، نرم افزار، بازی هایی رایانه ای و آموزشی فعالیت و برخی اقلام خود را به فروش می رسانند.

وی از فعالیت 60 هسته پژوهشی در سطح کانون های مساجد استان خبر داد و اظهار داشت: این هسته ها چندین فعالیت و طرح پژوهشی ارزنده در سطع ملی ارائه داده اند.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد به فعالیت قریب به 100 کتابخانه مخزن دار در کانون های استان اشاره کرد و گفت: همه این کتابخانه ها به امکانات روز شامل کامپیوتر، نرم افزار کتابخانه ای، قفسه و کتاب مجهز و سالانه دوره های آموزشی خوبی برای کتابداران این مکان ها توسط ستاد عالی مساجد کشور برگزار می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 462334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha