اخلاق مهدویت فشرده‌ای ازخصایص معصومین/حق پذیری وعدالت خواهی درجوانان بیشتر است

خبرگزاری شبستان: گویی برای آمدنش عجله ندارد. هر چند می گوید «برای فرجم بسیار دعا کنید»، برای فرجش شرایط باید مساعد باشد اما اگر او بیاید ما واقعا آماده حضور و خدمت در رکابش هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، نمی دانم چرا وقتی جمکران می روم و یا حتی همین چاه صاحب الزمان شهر خودمان دلم جور دیگری می تپد. در آن احوال بیشتر احتیاط می کنم تا مبادا آقا مرا ببیند و من شرمنده او باشم. هر چند ممکن است بارها او را دیده باشیم و نشناخته باشیم و امام خیلی بزرگوار است که بیشتر از ما که به او نیاز داریم، صبر می کند...

گویی برای آمدنش عجله ندارد. هر چند می گوید «برای فرجم بسیار دعا کنید». برای فرجش شرایط باید مساعد باشد. اما اگر او بیاید ما واقعا آماده حضورش و خدمت در رکابش هستیم؟؟!!

ظهور منجی موعود یک اعتقاد عمومی در تمامی ادیان است. کتاب های مقدس آسمانی بشارت داده اند که جهان در سیطره ظلم و فساد نمی ماند؛ بلکه جماعت صالحان به امامت "رهبر موعود" عدل و داد را در گیتی حاکم خواهند کرد.

اگرخوب بیندیشیم می بینیم که لازم نيست انسان زحمت خاصی بكشد و چلّه‌نشينی كند تا امام زمان(عج الله) را ببيند، بلكه اگر انسان تكاليف شرعی خود را با دقّت و جدّيت انجام دهد، امام زمان(عج) خود به سراغ او می‌آيد و ممكن است حتّي بارها سعادت اين ملاقات نصيبش شود. هر كس بايد براي انجام دقيق وظايف دينی‌اش، توضيح‌المسائل مرجع تقليد خود را مطالعه كند، قرآن بخواند و به آن عمل كند و در يك كلام، با سلوك و رفتار خود، به جرگة كساني درآيد كه خداوند درباره‌شان فرموده است: «آنها را دوست دارم.»

حتی روایت است که براي فرج امام زمان(عج الله) دعا كنيد و برای سلامتی ايشان صدقه دهيد.

به هر حال، ما معتقديم كه اعمالمان هفته‌ای دو بار(دوشنبه‌ها و پنج‌شنبه‌ها) به رؤيت حضرت وليّ‌عصر(ع) مي‌رسد. ايشان وقتي اعمال خوب مردم را می‌بيند، خوشحال می‌شود و براي آنها دعا می‌كند و زمانی‌ كه اعمال بد پيروان خود را می‌بيند،‌ غمگين می‌شود.

انتظار منجی آخر الزمانی، سیره اهل بیت(علیهم السلام ) باید باشد

حجت الاسلام سعید مهدوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با تبریک نیمه شعبان و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت در خصوص چگونگی انتظار جوانان در عصر غیبت، به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: انتظار منجی آخر الزمانی همان مهدی موعود موجود، سیره اهل بیت(علیهم السلام) باید باشد.

وی با بیان اینکه باید جوانان ما با آرمانخواهی واقع گرایانه و صبر و استقامت مومنانه در عین حفظ روحیه جهادی، خود را مهیای مبارزه با هرگونه منکر، زشتی و فساد و ظلم کند، افزود: اگر جوانان ما در مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و همه مظاهر منکر و زشتی به مقاومت و مبارزه بپردازند از جهات مختلف روحی، علمی، معنوی و معرفتی، شخصیت های اجتماعی‌شان آبدیده شده و می توانند لحظه ظهور با مهدی موعود موجود، جنسیت شیعه گی و یاوری و پیروی را داشته باشند.

حجت الاسلام مهدوی با ابراز نگرانی از اینکه روز خجسته یادواره میلاد منجی عالم بشریت در فضا سازی فرهنگی، به نحو سطحی برگزار می شود، تصریح کرد: متاسفانه در ایام میلاد جشن های انتظار با برگزاری کنسرت های موسیقی و فرهنگ اختلاط (زن و مرد) نمی شود انتظار راستین را در جامعه خصوصا جوانان نهادینه کرد.

وی بیان کرد: جوانان ما با نگاه به تاریخ 250 ساله انسان کامل، یعنی سیر رستگاری اجتماعی و معرفتی 13 معصوم، قبل از امام زمان(عج الله) می توانند درک کنند که چگونه باید با امام زمان خویش، معیت و همراهی داشته باشند. * (انسان 250 ساله کامل- مقام معظم رهبری).

حق پذیری و عدالت خواهی در جوانان بیشتر است

حجت الاسلام مهدوی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه امام صادق(علیه السلام) فرموده اند:«اکثر یاران امام زمان جوانانند» و البته حضور میانسالان در بین یاران امام همچون میزان نمک در غذا تعبیر شده است، گفت: چون جوانان بلوغشان و وجودشان دست نخورده و فطرتشان پاک است و هنوز غبار شهوات و غرایض حیوانی و تمایلات مادی بر روح و جان و باطنشان تاثیر نگذاشته است از این رو بیشترین یاران امام عصر(عج الله) هستند.

وی حق پذیری و عدالت خواهی و میل به پاکی در جوانان را بیشتر از سنین دیگر جامعه دانست و ادامه داد: در این جهت روایات متعددی وجود دارد که البته شما در نامه اخیر نائب امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی در زمینه تحقیق و مطالعه مکتب حقه اسلام این تاکید و مشی را مشاهده می کنید.

اخلاق مهدویت فشرده ای از خصایص خلقی و رفتاری تمامی معصومین است

حجت الاسلام مهدوی به خصوصیات اخلاقی جوانان انتظار مهدوی موعود، اشاره و اذعان کرد: اخلاق مهدویت فشرده ای از خصایص خلقی و رفتاری تمامی معصومین است.

وی با تاکید بر اینکه اخلاق مهدوی یعنی اینکه در عین زهد و اهل وجود اجتماعی، توام با شجاعت و صداقت باشیم، افزود: اخلاق مهدوی یعنی خلق حسن رسول الله، غیرت و زهد علوی، شجاعت و پاکی فاطمی داشتن است.

حجت الاسلام مهدوی اظهار کرد: اخلاق مهدوی یعنی حسن و خلق رفتاری امام حسن(علیه السلام) و دلسوزی و خیرخواهی آن حضرت با فداکاری و مجاهدت امام حسین(علیه السلام)، یعنی اهل سجده و سجود بودن مانند امام سجاد(علیه السلام) و معرفت وجود اهل علم و سواد امام باقر(علیه السلام) داشتن.

وی تصریح کرد: اخلاق مهدوی یعنی اینکه پیروان آن حضرت، صدق اثرگذار همچون امام صادق(علیه السلام) و اهل کَظم و صبر همچون امام موسی کاظم(علیه السلام)، مهربان و دلسوز همچون امام رضا(علیه السلام)، اهل جود و بخشش همچون امام جواد(علیه السلام)، مطهر و پاک همچون امام هادی(علیه السلام) و موثر اجتماعی همچون امام حسن عسکری(علیه السلام) باشند که تمامی اوصاف خوبان عالم در اخلاق مهدوی، جمع شده است.

پایان پیام/

کد خبر 462643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha