معصومه ظهیری، عضو هیئت علمی جامعهالزهرا و مدیر گروه مطالعات زنان و خانواده جامعهالمصطفی در رابطه با نقش زنان در ایجاد جامعه مهدوی به خبرنگار معارف خبرگزاری شبستان گفت: خداوند تبارک و تعالی وعده داده است که وارث زمین صالحان خواهند بود « وَ لَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ...». و زنان در پرورش نسل صالح و آرامشی که در فضای بستر خانواده برای پرورش نسل صالح به وجود می آید نقش عمده ای دارند.
اگر در تاریخ تورقی داشته باشیم خواهیم دید که زنان در صلاح و فساد بسیاری از جوامع تاثرگزار بوده اند چه تاثیر مثبت و چه تاثیر منفی.
وی افزود: انتقال فرهنگ مهدویت و پاسداشت ارزش های نبوی که در حکومت مهدوی تحقق پیدا می کند، به وسیله تربیت میسر است و این تربیت و نقش آفرینی تربیتی و مربی بودن نقش عمده ای است که به زنان جامعه سپرده شده است.
زنان به عنوان «مادر»، به عنوان «همسر» و به عنوان «نقش آفرینان مستقیم» در جامعه می توانند کارآمدی ویژه ای در این زمینه داشته باشند.
این مدرس حوزه ودانشگاه تصریح کرد: به همین دلیل است که در زمان غیبت و زمینه سازی برای ظهور و حتی پس از ظهور وعوامل و عوارضی که در دوره آخرالزمان تحقق پیدا می کند، زنان هم به لحاظ آموزشی، هم به لحاظ تربیت و هم از جهت پذیرش مسئولیت ها و ایفای نقش ها، می توانند مفید و موثر باشند.
لذا تذکری که در دوره آخرالزمان نسبت به پیشگیری و مقابله با فسادهای دوره آخرالزمان نسبت به زنان داده شده، به خاطر همین نقش آفرینی عمیق زنان است نه اینکه زنان در فساد دوره آخرالزمان موثرند.
بلکه به دلیل پیشگیری و مقابله با نقش آفرینی منفی زنان و تامل و پاسداشت نقش مثبت زنان است که در تذکرات آخرالزمان نسب به آنها تاکید شده و امروز ما نیز باید بیشتر بر روی این مسئله کار کنیم.
ظهیری در بیان راهکار عملی رد این عرصه خاطر نشان کرد: نفس اهمیت دادن به مسئله زنان و خانواده و نقش زنان، می تواند یک راهکار عملی در این رابطه باشد. ما هرچه نسبت به این موضوع بی توجه باشیم یا این تاثیرگزاری را نادیده بگیریم و آن را در حاشیه بینگاریم نسبت به آن متضرر شده ایم و به هر میزان که پررنگ تر به آن پرداخته و تامل بیشتری در این باب داشته باشیم و پیوست های فرهنگی ای را در طرح های خود لحاظ کنیم که در آن پیوست های فرهنگی بحث زنان و خانواده دیده شود (به عنوان مثال نقش زنان در اشتغال آنها، نقش زنان در مسئله سبد تغذیه ای خانواده و نقش زنان در معماری و حفاظ و صیانت از خانواده ) به تحقق این مهم نزدیکتر شده و در عملی شدن آن نقش بسزایی خواهیم داشت.
پایان پیام/
نظر شما