به گزارش خبرگزاری شبستان ،«د. واس» که استاد دانشگاه استرالیاست کتاب «تحلیل دادههای علوم اجتماعی» را در پنج بخش و پنجاه فصل جمعآوری کرده است. در هر فصل به یکی از مسایلی پرداخته که پژوهشگران حوزه علوم اجتماعی از آن غفلت کردهاند.
به گفتۀ داریوش یعقوبی علت اصلی ترجمۀ این کتاب آشنایی دانشجویان و پژوهشگران علوم اجتماعی و کاربران رشته های علوم رفتاری و تربیتی ، روانشناسی و جغرافیای انسانی با داده ها و جداول مشکل است. این کتاب همچنین یکی از بهترین آثار دیوید د.واس محسوب می شود که 50 مسئلۀ کلیدی را برای دانشجویان حل می کند.
مترجم این اثر همچنین معتقد است بسیاری از موضوعات در پژوهش ها علوم اجتماعی مورد غفلت واقع شده و بسیاری از پژوهشگرانی که در مشاغل و سمت های مدیریتی آغاز به کار می کنند با مسائل مربوط آشنایی لازم را ندارند و این موضوع باعث می شود نتایج و یافته ها بازتاب درستی را شاهد نباشیم و این کتاب در حل بسیاری از این مشکلات راهگشاست. با تکرار این روشهای نادرست، آنها به اشتباهات معمول و مصطلح در این آثار تبدیل شدهاند که در نهایت باعث بهوجود آمدن خطاهای جبرانناپذیری در پژوهشها شده و دقت و اعتبار تحقیقات را مخدوش کرده است.
داریوش یعقوبی، کارشناس ارشد پژوهشگری اجتماعی از دانشگاه شهید بهشتی تهران است و از سال 77 به پژوهش در علوم اجتماعی مشغول است. «درک عدالت در میان ایرانیان»، «بررسی رضایتمندی دریافتکنندگان خدمات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و «روشهای ایجاد باورهای پرهیز از قاچاق کالا در میان مرزنشینان» عناوین کتابهاییاند که تاکنون به قلم داریوش یعقوبی راهی بازار نشر شدهاند.
کتاب «تحلیل داده ها در علوم اجتماعی: 50مسئله کلیدی در تحلیل داده ها » نوشتۀ دیویددواس با ترجمۀ داريوش يعقوبي در 400 صفحه به صورت ناشر – مؤلف توسط نتشارات جهاد راهی بازار نشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما