برخی سخنان درباره خانواده شهدا از روی بی بصیرتی است/ بوستان پدران آسمانی ایجاد شود

خبرگزاری شبستان: شهردار بیرجند تاکید کرد: متاسفانه برخی سخنان درباره اعطای سهمیه های مختلف از جمله سهمیه دانشگاه به خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان ازروی بی بصیرتی است.

خبرگزاری شبستان - خراسان جنوبی؛ هشت سال دفاع مقدس، هشت سال شکوه آرمان‌های ایرانی اسلامی کسانی است که بی هیچ دغدغه‌ خاطری و چشمداشتی به پاسداری از ذره ذره خاک سرزمین مادری نمودند !

 


همان کسانی که هنوز پس از گذشت سالها از جنگ با رنج جانبازی دست و پنجه نرم می‌کنند، آری جانباز همان دلداده و آسیب دیده ای است که پرمایه ترین سرمایه خود را به مسلخ عشق برده است تا مُهر محبت و بندگی را بر پیشانی خود زند.

 

جانبازان، شهیدان زنده ای هستند که خداوند این فرصت را به آن ها داده است سال هایی از عمر خودشان را همراه با مجاهدت و آزمایش دشوار بگذرانند. تنها تفاوت جانباز با شهید این است که آخرین رشته ارتباط او با عالم خاک قطع نشده است، برای آن که جانباز باید بماند و پیام شهیدان را فریاد کند، باید بماند تا کارهای ناتمامی را به پایان رساند.

 


جانباز می ماند تا آیندگان به ویژه آنان که میدان کارزار را ندیده اند و حقایق دوران مبارزه را درک نکرده اند، به نشانه ها و حجت های وی بنگرند و پیام شهیدان را دریابند.

 

 

شهردار بیرجند بعداظهر دیروز(19 خرداد) به همراه مدیر کل بنیاد شهید خراسان جنوبی و جمعی از همکاران خود با حضور در منزل دو جانباز از صبر و حماسه‌آفرینی این یادگاران دفاع مقدس قدردانی کرد.

 

عباسعلی مدیح در این دیدار با بیان اینکه امروز مرور خاطرات جانبازان و آزادگان یک ضرورت است، گفت: جانبازان وظیفه دارند خاطرات و پیام رزمندگان اسلام را به نسل‌های آینده انتقال دهند.

 

وی ادامه داد: کار فرهنگی از جنس دفاع مقدس جای کار بیشتری دارد و به نظر می‌رسد ما در این زمینه کوتاهی و قصور کرده‌ایم.

 

شهردار بیرجند با اشاره به اینکه من خود توفیق حضور در جبهه را داشته‌ایم، افزود: آن روزها تمام تلاش ما این بود تا بتوانیم به عنوان داوطلب راهی جبهه ها شویم و اولین باری که تصمیم گرفتم به جبهه بروم سال 65  و در کلاس سوم راهنمایی بودم.

 

مدیح با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس، ادامه داد: امروز امنیت و آسایش کشور مرهون ایثار و فداکاری جانبازان و ایثارگران و شهدای گرانقدری است که با گذشتن از خود، انقلاب اسلامی را بیمه کردند و وظیفه سنگینی را  بر دوش ما گذاشتند.
 

وی با تاکید بر اینکه ما در مقابل کسانی که جانباز شده‌اند هیچ کاری انجام نداده‌ایم، بیان داشت: متاسفانه برخی سخنانی در مورد سهمیه‌های دانشگاهی که به خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران بعد از جنگ تحمیلی اختصاص داده شده، می زنند که از بی‌بصیرتی است.

 

شهردار بیرجند عنوان کرد: کسانی که به راحتی این حرف‌ها را می‌زنند به مشکلات این خانواده‌ها آگاه نیستند و خودشان هرگز حاضر نیستند پدر نداشته باشند و یا پدرشان آسیب دیده و به سختی زندگی کند.

 

 

مدیح اشاره به اینکه 23 جانباز و 3 خانواده شهید در شهرداری بیرجند داریم، گفت: سرکشی و خدمت به خانواده معظم شهدا و جانبازان را از اولویتهای فعالیتهای فرهنگی مدیریت شهری قرار داده‌ایم.

 

وی از راه‌اندازی کاروان ویژه جانبازان و ایثارگران برای اعزام به عتبات عالیات بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: در این راستا شهرداری بیرجند علاوه بر تامین هزینه ایاب و ذهاب داخل کشور این عزیزان به هر خانواده یک میلیون وام قرض الحسنه اعطاء خواهد کرد.

 

شهردار بیرجند با بیان اینکه بیمه درمان جانبازان این سازمان را پیگیری می‌شود، گفت: میدان‌ها و کوچه‌های این شهر مزین به تصاویر و نام شهدا می‌شود و در وهله نخست اولویت با کوچه‌هایی است که دارای شهید هستند.

 

مدیح ادامه داد: همچنین شهرداری بیرجند آمادگی دارد بوستانی به نام پدران آسمانی جانمایی کند و به تعداد شهدای این شهرستان یک نهال غرس و پلاک کند.

 

وی به واحد فرهنگی شهرداری بیرجند ماموریت داد تا خاطرات جانبازان را در نشریه داخلی درج کند و هر فصل نشستی با جانبازان و ایثارگران برای بیان و بررسی مشکلاتشان برگزار کند.

 

 

در این دیدار جانباز سرافراز محمد خدادوست با بیان اینکه متولد سال 1349 از شهرستان نهبندان هستم، گفت: در هشتم بهمن ماه سال 64 با کاروان کربلا به جبهه اعزام و در عمليات والفجر 8 به عنوان بسيجي شركت كردم.

 

این جانباز 40 درصد با اشاره به اینکه در لشکر 21 اما رضا علیه السلام بودم، بیان کرد: ما در شهرک ولی عصر خرمشهر استقار داشتیم که در زمان آغاز عملیات والفجر 8 برای پشتیبانی نیروهای اولیه وارد خط شدیم که از ناحیه دست چپ و پای راست مجروح شدم.

 

وی ادامه داد: 10 سال طول درمان من به طول کشید و با جراحی های متعدد در نهایت در بیمارستان امام رضا علیه السلام مشهد درمان شدم.

 

خدادوست با بیان اینکه هم اکنون نیروی سازمان اتوبوسرانی است، افزود: برای رضای الهی و انجام تکلیف به جبهه رفتم و اگر باز هم جنگی بشود، آماده دفاع هستم.

 

خانواده دیگری که شهردار بیرجند به دیدار آنان رفت حسین مرتضوی بود که متولد 1338 بود که سه فرزند پسر و یک دختر داشت.

 

 

این جانباز شیمیایی اعصاب و روان که متولد شهرستان درمیان است، بیان کرد: چند بار به جبهه اعزام شدم دفعه نخست در لشکر ویژه کردستان مشغول به نقاشی و خیاطی بودم.

 

وی که نیروی فضای سبز شهرداری بیرجند است، ادامه داد: بار دوم دهم بهمن ماه سال 66 اعزام شدم و در جنگ های نامنظم در منطقه سلیمانیه عراق در حملات ناجوانمردانه دشمن شیمیایی شدم.

 

مرتضوی خاطر نشان کرد: هشت سال دفاع مقدس امتحان و آزمايش الهي بود كه رزمندگان موفق شدند با انگيزه الهي و با نهايت اخلاص و ايمان، از دين و كشور خود دفاع کنند.

 

 

پایان پیام/

 

 

 

گزارش : زهرا مهرور 

 

 

کد خبر 464264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha