به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام نیکزاد عیسیزاده، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 20 خردادماه در چهارمین همایش طبیب روحانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه طبیب روحانی از دغدغه های اصلی در عرصه پزشکی است، گفت: از 5 دهه پیش، این موضوع مدنظر اساتید علم پزشکی است و برای گسترش آن در تمامی عرصههای سلامت تلاش بسیاری شده است.
وی با اشاره به اینکه اگر به مفهوم سلامت معنوی بنگریم در حوزه نظری آن تشتت رای وجود دارد؛ اما اگر از منظر الهی و به ویژه اسلام نگاه کنیم تفاوت عمده ای با مکاتب اومانیستی دارد، گفت: بنیان سلامت معنوی در اسلام مبتنی بر وحی و در مکاتب اومانیستی، بر مبنای انسان محوری است.
حجت الاسلام عیسی زاده اضافه کرد: اگر انسان را بر مبنای مکتب و مبانی وحیانی تعریف کنید اصول سلامت او نیز بر همین بنیان، وقایع تعریف میشود؛ در واقع از نظر این مکتب تعریف انسان و جایگاه او به ابعاد وجودی و جوهره وجود یعنی روح استوار است.
وی اولین کار طبیب را رسیدگی به ابعاد سلامت جسمانی دانست و خاطرنشان کرد: از پیامبر(ص) نقل است که هر بلادی از سه چیز بی نیاز نیست که اگر رها کنند دچار مشکل می شوند: دین شناس متفکر و با تقوای مذهب و مطهر، مسئول و فرمانروایی که خود عامل خیر باشد و مردم را به خیر دعوت کند و بصیرت و در ک دردها و مشکلات مردم.
استاد دانشگاه در پایان گفت: آیت الله جوادی آملی نمونه راستین چنین طبیب معنوی و روحانی در عصر ما است.
پایان پیام/
نظر شما