به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، هوشمند صفایی، مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در صبحانه کاری با اتاق تعاون خوزستان، بخش تعاونی را یک الگوی موفق اقتصادی دانست و گفت: بر اساس قانون اساسی، تعاونی یکی از بخش های اقتصادی است که مردم را به انجام فعالیت اقتصادی وا می دارد. فعالیت های مردمی همیشه در تمام نقاط جهان از طریق تعاوني، موفقیت آمیز بوده است.
وی در جمع رییس و اعضای هیات مدیره اتاق تعاون تصریح کرد: خوزستان از جمله استان هایی است که در انجام فعالیتهای جمعی در قالب تعاونی نسبت به سایر استان ها موفق عمل کرده است، خوزستان از لحاظ کمی و کیفی در حوزه تعاونی کشور در رتبه نخست قرار دارد.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان، ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از فعالیت های اقتصادی استان از جمله آبزی پروری، صید و صیادی و کشاورزی به صورت تعاونی انجام می شود و این موضوع نشان می دهد که زمینه کار در بخش تعاونی در خوزستان زیاد است.
وی تعاونیها را حامی و ترویج دهنده توسعه کارآفرینی برشمرد و افزود: تعاون اشتغال مولد ایجاد می کند، درآمدها را بالا می برد و به کاهش فقر همراه با افزایش مشارکت، حمایت اجتماعی و ساختن جامعه کمک می کند، از این رو، تعاونیها علاوه بر منتفع کردن مستقیم اعضای خود، پیامدهای خارجی مثبتی نیز برای دیگر بخش های جامعه دارند و بر اقتصاد تاثير می گذارند.
صفایی اضافه کرد: تعاونی ها علاوه بر تامین اشتغال می توانند در توسعه هر استان نقش موثری داشته باشند، دسترسی به آب های آزاد و داشتن مرزهای مشترک آبی و خاکی، وجود بنادر و خطوط ریلی در خوزستان، ظرفیت های بالایی برای توسعه اقتصاد بدون نفت در استان خوزستان ایجاد کرده است.
وی به بسته پیشنهادی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه انتخاب استان های پایلوت در زمینه تعاونی اشاره کرد و اذعان داشت: خوزستان با توجه به دسترسی به آب های آزاد، برخورداری از آب فراوان و خاک حاصلخیز و زیر ساخت های مناسب در حوزه پرورش آبزیان می تواند استان پایلوت در زمینه تشکیل تعاونی های حمل و نقل دریایی، کشاورزی و آبزی پروری باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان عنوان کرد: بهترین الگو برای جذب مشارکت حداکثری مردم در فعالیت های اقتصادی و رسیدن به اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری توسعه بخش تعاونی است. باید با حمایت از کارآفرینان و ایجاد شرکت های تعاونی زمینه حضور مردم در چرخه ی اقتصاد را فراهم کنیم.
وی در ادامه فلسفه وجودی اتاق های تعاون را بهبود صادرات تعاونی ها دانست و تاکید کرد: اتاق های تعاون استان، با توجه به مجاورت با بازار خوب کشور عراق، بایدتمام همت و کوشش خود را برای صادرات کالاهای تعاونی های تولیدی به این کشور به کار ببندند.
گفتنی است، در پایان این نشست رییس اتاق تعاون استان و اعضای هیات مدیره اتاق ضمن بیان مسایل و مشکل ها به ارائه دیدگاه ها و نظرهای خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما