به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، پرویز آژیده، معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی امروز (28 خرداد) در دیدار با جمعی از مسئولان فرهنگی و مذهبی استانی خواستار به کارگیری روش های خلاقانه آموزشی شد.
معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی بر کیفیت بخشی فعالیت های آموزشی تاکید کرد و گفت: این عامل به عنوان یک عامل کلیدی مطرح بوده و همواره برای برنامه ریزان کلان کشوری و آموزشی کیفیت آموزشی مطرح است.
آژیده، روش تدریس را در راستای تعیین کیفیت آموزشی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: معلم و مربی به عنوان مجری روش تدریس رسالت و وظیفه سنگینی بر عهده دارد و نباید نقش معلم را نادیده بگیریم.
وی ادامه داد: هر فارغ التحصیل دانشگاهی نمی تواند در جایگاه معلم به ایفای نقش بپردازد و در این میان گذراندن دوره های روش تدریس، تحقیق و روش های دیگر آموزشی ضروری است.
معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: روش آموزشی مبتنی بر تکرار و تقلید به تنهایی کافی نبوده و باید فعالیت ذهنی دانش آموز نیز توسعه یابد و این مسئله در تمام مراحل آموزشی مدارس ادامه داشته باشد.
وی بازخورد شیوه نقطه خوانی و تکرار و تقلید را در شیوه برگزاری کنکور متجلی دانست و گفت: یکی از آثار منفی کنکور عدم خلاقیت دانش آموزان بوده و دانش آموز به تست زنی صرف فکر می کند.
سید صادق رضایی، عضو شورای تالیف کتب درسی کشور نیز در این مراسم بر ضرورت به کارگیری روش های مدیریتی جدید تاکید کرد.
وی با اشاره به شرایط مدیریت در نظام اسلامی گفت: مدیریت در نظام اسلامی با قید مدیریت همراه بوده و این مدیریت همراه با توجه به معانی قرآنی و اسلامی است.
عضو شورای تالیف کتب درسی کشور، اظهار کرد: مدیریت اسلامی و دینی در مدت سه دهه گذشته در کشور جاری شده و امروز این مدیریت در کشورهای دیگر الگو برداری می شود.
رضایی با اشاره به فعالیت های مدیریتی درمحیط های فرهنگی اظهارکرد: شرایط متنوع حاکم بر این محیط ها ضرورت استفاده از مدیریت اسلامی توانمند را ضروری می سازد و در این مکان علم مدیریت باید با نگاه معنوی و نگاه کانونی همراه باشد.
وی شرایط حاکم بر مدیریت فرهنگی آذربایجان شرقی را مناسب دانست و گفت: با برقراری ارتباط مناسب میان مجموعه مدیریتی فرهنگی استان می توان به موفقیت های بیشتر رسید.
پایان پیام/
نظر شما