محمد مهدی هروی، دانشجوی جوان فردوسی در گفتگو با خبرگزاری شبستان در بیرجند، گفت: با توجه به اینکه طی چند سال اخیر، مقام معظم رهبری تاکید زیادی را بر روی موضوع حرکتهای فعالان جناح فرهنگی مؤمن و انقلابی کردهاند، به همین جهت امسال حرکت نسبتا عظیمی در راستای تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی و بازشناسی سبک زندگی اصیل بومی در ردههای کودکان و نوجوانان در شهرستان فردوس خواهیم داشت.
وی ادامه داد: ما در شهرستان فردوس گریبانگیر برخی از مفاهیم به اصطلاح مدرنی هستیم که پایه و اساس فرهنگ غنی بومی و گذشته تاریخی این شهر را میخواهد ویران کند، این جریان که با عنوان جنگ نرم نیز شناخته میشود به دنبال زنده به گور کردن همه مفاهیم اسلامی، تاریخی، حماسی، مذهبی و فرهنگی شهر است که حال امسال به حول قوه الهی با ابزار نوشت افزارها به دنبال زنده کردن مفاهیم مردهای هستیم که نسل جوان ما را بیشتر درگیر خود کرده است.
این دانشجوی جوان فردوسی ادامه داد:نوشت افزارهای بومی، حوزه بسیار تاثیرگذاری است به گونه ای که از تقویت فرهنگ بومی گرفته تا معرفی آثار و جاذبههای تاریخی و فرهنگ و آداب و رسوم فردوس را شامل میشود و معرفی آن به کودکان، نوجوانان و حتی جوانان این شهرستان در سایه این اقدام امکان پذیر است.
هروی با اشاره به اینکه این دفاتر در نیمه دوم تیرماه در بازار لوازم التحریر عرضه خواهد شد، ادامه داد: امسال 8 طرح جلد دفاتر که با محتوای بومی برای سنین دانش آموزان ردههای مختلف سنی فردوس در نظر گرفته شده است که امیدواریم در صورت استقبال خانوادهها و دانش آموزان از این نوع دفاتر تحریری، شاهد رشد بیشتری در حوزه نوشت افزارها در فردوس باشیم.
وی اضافه کرد: در طرحهایی که طی مرحله نخست اجرا شدند، میدان معروف جهاد، مدرسه علیا، امامزاده سلطان محمد و سلطان ابراهیم، و آئینهایی مانند آئین کف زنی، رقص محلی، گل زعفران، پخت نان و... طراحی شده است.
این مبتکر جوان فردوسی افزود: امید است مسئولین با درک چنین فعالیت مهم فرهنگی در فردوس که هم پیوست اجتماعی آن و هم پیوست اقتصادی آن به خوبی قابل رویت است، بتوانند موثر واقع شوند و همکاریهای لازم را در این زمینه انجام دهند.
پایان پیام/
نظر شما