به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ با کاهش جمعیت ژاپن تعداد دانش آموزان مدارس این کشور نیز درحال کاهش است و این مسئله مسئولان این کشور را به فکر انداخته است تا مدارس مجازی راه اندازی کنند. تعداد دانش آموزان دبیرستانهای ژاپن سالانه حدود یکصد هزار نفر کاهش می یابد. تعداد دانش آموزان دبیرستانی ژاپن در سال گذشته به سه و نیم میلیون نفر رسید.
ماساکی شیمودا مسئول یک مدرسه مجازی در ژاپن گفت ما بخشی از کارهایمان را اینترنتی کرده ایم و از این طریق تدریس صورت می گیرد. اما متوجه شده ایم که دانش آموزان وقتی در منزل هستند انگیزه لازم را برای درس خواندن ندارند. به همین علت اندیشه ارتباط مستقیم با دانش آموزان شکل گرفت و تصمیم گرفتیم مدرسه مجازی راه اندازی کنیم.
مدرسه مجازی که در ژاپن راه اندازی شده، تمام وقت است و دانش آموزان فقط 20 دقیقه در روز نیاز دارند که در این مدرسه درس بخوانند. حضور در کلاسها از طریق شخصیت های کارتونی صورت می گیرد که دانش آموز خود او را از میان یکصد شخصیت موجود انتخاب می کند. درسها از طریق ویدئوهای ضبط شده ارائه می شود و وقتی دانش آموزان خسته می شوند می توانند با همکلاسی های خود گفتگو کنند. در این مدرسه مجازی بازی های زیادی نیز وجود دارد و آنها حتی می توانند به ماهیگیری و خرید لباس برای شخصیت کارتونی مورد نظر خود بپردازند.
یکی از مشکلات مدرسه مجازی این است که دانش آموزان قادر به دریافت نمرات بالا نیستند.
شین جی یوشیزوا دبیر این دبیرستان مجازی می گوید دانش آموزان در این دبیرستان نمی توانند در محدوده خارج از موضوع فکر کنند زیرا دبیری وجود ندارد که به سوال او پاسخ دهد اما در دبیرستانهای عادی به علت ارتباطات رودررو و بحث های علمی امکان رشد خلاقیت و ابتکار فراهم است.
این شبکه افزود: میانگین هزینه تحصیل در مدرسه عادی سالانه معادل حدود پنج هزار دلار است و این درحالیست که بودجه مدارس مجازی را دولت تامین می کند و برای هر دانش آموز معادل حدود دوهزار دلار است.
پایان پیام/
نظر شما