مهم‌ترین مسأله در آینده‌پژوهی بحث عفاف و حیای عمومی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این که مهم‌ترین مسأله در آینده‌پژوهی بحث عفاف و حیای عمومی در جامعه است، گفت: دشمنان ما به خوبی همه ابزارها، تکنیک‌ها و نقشه‌ها را در خدمت گرفتند که آینده جوانان ما را در دست بگیرند و اگر در فضای مجازی رصد کنیم، خواهیم دید که صحنه رقابت را باختیم و هنور کار خاصی انجام ندادیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم کارگر مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز (25 خرداد) در نشست علمی «اهمیت و کاربرد آینده‌پژوهی در حوزه علمیه» که از سوی اداره همکاری‌های علمی پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری پژوهشکده مهدویت و آینده‌پژوهی در سالن جلسات دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، عنوان کرد: ما با طیف گسترده ای از آینده ها روبرو هستیم و باید به دنبال هدایت و کنترل آینده و بهسازی جامعه باشیم.

 

مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: حوزه علمیه برای این که پاسخگوی معارف دینی افراد جامعه باشد، باید بتواند از آینده پژوهی نهایت استفاده را بکند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر بیان کرد: ما با آینده پژوهی ملی و کشوری مواجه هستیم که مربوط به اخلاق و هنجارها و ارزش های جامعه است، همچنین ما با آینده پژوهی سازمانی و فردی مواجه هستیم.

 

وی تصریح کرد: اگر ما نتوانیم مدیریت تحولات ارزشی و اخلاقی جامعه را در دست بگیریم، به یقین دیگران این کار را انجام می دهند.  

 

مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تأکید کرد: دشمنان ما به خوبی همه ابزارها، تکنیک ها و نقشه ها را در خدمت گرفتند که آینده جوانان ما را در دست بگیرند و اگر ما همه تحولات را در فضای مجازی رصد کنیم، خواهیم دید که صحنه رقابت را باختیم، زیرا ما هنور کار خاصی انجام ندادیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر عنوان کرد: مهم ترین مسأله ما در آینده‌پژوهی بحث عفاف و حیای عمومی در جامعه است که دشمن بر این مسأله دست گذاشته است و مشکلات زیادی در جامعه ایجاد شده است، در حالی که تکیه حوزه علمیه قم بر استحکام خانواده است.

 

وی افزود: ما با روابط نامشروع فضای مجازی روبرو هستیم که همه مرزها را در هم نوردیده است و باعث شده است که جوانان از خانواده خود غافل شده و در عرصه مجازی به دنبال روابط نامشروع باشند.

 

مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: ما با مشکل جمعیت فرتوت و از کار افتاده در آینده مواجه هستیم، همچنین ما با مسأله تربیتی جوانان روبرو هستیم که معضل است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر تصریح کرد: امروز ما با خودکشی ذهنی و مرگ مجازی روبرو هستیم که یک نوع پوچی و نیست انگاری را در جوانان به وجود آورده است ، بنابراین مسئولین فرهنگی باید به صورت جدی وارد آینده پژوهی شوند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 465606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha