به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، محمدرضا سوقندی در نشست کمیسیون فرهنگی این ستاد در این اداره کل گفت: امر به معروف و نهی از منکر از محورهای چهار گانه نظام سازی توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی اعلام شده که باید برای تبیین و عملیاتی شدن آن تلاش شود.
وی نماز و زکات را از دیگر محورها برشمرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی راهبردها را مشخص کرده اند و باید در حوزه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان وظیفه و رسالت خود برای تبیین بیانات رهبری تلاش کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تبیین بیانت رهبری را از مهمترین وظایف دانست و گفت: بیان مصادیقی نظیر اینکه حفظ نظام از واجبات است به عنوان مهمترین معروف و تضعیف فرهنگ دینی به عنوان مهمترین منکر می تواند در دستور کار قرار گیرد و در این زمینه از ظرفیت های مختلف نظیر پایگاههای مقاومت، مساجد، حوزه ها و مبلغین، صدا و سیما، جلسات و محافل دینی و ... باید استفاده شود.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان با تاکید بر اینکه نگاه جدید، فرصت های جدید را نیز به همراه دارد، گفت: برای ایجاد حرکت و جریان سازی بزرگ فرهنگی باید از سخنان رهبری و تاکید ایشان بر امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو محور مهندسی نظام به عنوان این فرصت استفاده کنیم.
سوقندی به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاره کرد و گفت: تصویب این قانون ضمن تعریف ظرفیت های جدید، خلاء قانونی را نیز برطرف کرده است.
وی به حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر در این قانون نیز اشاره کرد و گفت: در این قاون وظایف دستگاهها در امر احیای این فریضه مشخص شده است.
در این نشست که کارشناسان فرهنگی دستگاههای مختلف فرهنگی، اجرایی و دانشگاهی حضور داشتند برنامه های عملیاتی فرهنگی سال 94 و برنامه های ویژه ماه مبارک رمضان دستگاههای عضو مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری جلسات قرآنی، نشست های اخلاقی، کرسی های آزاد اندیشی، برنامه های فرهنگی با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر و ... از جمله این برنامه ها اعلام شد.
برگزاری آیین های ویژه ماه مبارک رمضان در ادارات ارشاد و مجتمع های فرهنگی استان سمنان تاکید شد
جانشین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بر هرچه باشکوه تر برگزاری آیین های ماه مبارک رمضان در ادارات تحت پوشش و مجتمع های فرهنگی تاکید کرد.
امیر هوشنگ باهنر در اولین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره کل، ماه مبارک رمضان را ماه خودسازی و عبادت خواند.
وی ماه مبارک رمضان را ماه نزول قرآن و انس هر چه بیشتر با این کتاب آسمانی دانست و خواستار ترویج معروفات در این ماه عزیز شد.
در این نشست که معاون اداری مالی و جمعی از کارشناسان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان حضور داشتند برنامه های این اداره کل در ماه مبارک رمضان مطرح و مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گرفت.
برگزاری برنامه ترتیل خوانی قرآن بعد از نماز ظهر در ادارات، بیان احکام، برگزاری کلاس های اخلاقی با بهره گیری از استادان مجرب، برگزاری مسابقه های فرهنگی با مسوولیت دفتر قرآن و عترت و ... از جمله برنامه های این اداره کل در ماه مبارک رمضان است.
غبارروبی نمازخانه های ادارات و مجتمع های فرهنگی و تامین قرآن مورد نیاز در نمازخانه ها از دیگر مصوبات نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بود.
فصل تابستان بهترین فرصت برای تقویت آموزه های قرآنی در جامعه است
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، اوقات فراغت در فصل تابستان را بهترین فرصت برای تقویت آموزه های قرآنی به ویژه برای جوانان و نوجوانان دانست.
مجتبی نورمحمدی با اشاره به اینکه فراگیری و توجه به قرآن و آنچه در این کتاب آسمانی به عنوان برنامه جامع انسانیت آمده است محدود به زمان و مکان نیست، گفت: انسان ها باید در هر زمان برای رهایی از مشکلات و نابسامانی های جامعه به دامان قرآن پناه ببرند و از آن یاری و کمک بجویند.
وی با اشاره به وجود موسسات و مراکز قرآنی در استان سمنان، از خانواده ها خواست جوانان و نوجوانان خود را به این مراکز هدایت کنند و عطر انس با قرآن و مفاهیم بلند قرآنی را در اجتماع بپرورانند.
نورمحمدی به نزدیکی ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن اشاره کرد و اظهار داشت: در ماه رمضان فضای قرآنی بیشتر از هرزمان دیگر آماده و روحانی تراست چرا که تاکید دین مبین اسلام و اهل بیت مکرم (س) براین مهم صحه گذارده است.
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تاکید کرد: خانواده ها ضمن توجه عمیق تر به قرآن، زمینه های بهره گیری معنوی را برای فرزندان خود فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما