جشنواره ای که سنت دیرینه کهگیلویه و بویراحمدی ها را به نمایش گذاشت

خبرگزاری شبستان: هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور در حالی در تهران برگزار شد که با اجرای جشنواره موسیقی محلی و سنتی و برپایی نمایشگاهی از کلاس های عشایر، سیاه چادر، غذاهای محلی در ورودی نمایشگاه از جلوه های ویژه جشنواره بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان با شرکت 300 نفر از خیرین مدرسه ساز در سالن اجتماعات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

در این جشنواره که با پیام آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی، نماینده ولی فقیه و همچنین نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری آغاز شد، مسئولان کشوری، استانی، خیرین کهگیلویه و بویراحمد و دیگر افراد حضور داشتند.

 

 

 

در بخشی از پیام آیت الله ملک حسینی به مناسبت جشنواره هفدهم خیرین آمده است: فعالیت مدرسه سازی صدقیه جاریه ای است که نشان صدق و صداقت و پایبندی به مسئولیت انسانی و عهد الهی است و از سویی جاری در حیات بشر است و نسل ها از خیر و خدمت پیشینیان بهره برده اند و نشان از وجود خیرین در تاریخ بشر دارد که رمز عزت و شرف تاریخ حیاتی انسانی هستند.

 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از این پیام می افزاید: با قدردانی از لطف و حمایت خیرین که سعی در بهره گیری صحیح از این ظرفیت نموده و حرکتی سریع و مقبول در طراز اهداف فرهنگی نظام و انقلاب به منصه ظهور می رسانند.

 

جهان محرابی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این جشنواره، گفت: جشنواره با هدف جذب مشارکت خیرین مدرسه ساز در امر مقدس مدرسه سازی و برای دومین سال متوالی در تهران برگزار می شود.

 

محرابی افزود: در استان 210 فضای آموزشی مستلزم تخریب و بازسازی و همچنین برای مدارس ابتدایی کم جمعیت 200 مدرسه پیش ساخته نیاز است.

 

 

هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم به مشارکت خیرین در امر مقدس مدرسه سازی در استان اشاره کرد و گفت: خیرین هزار و 50 کلاس درس ساخته اند و 18 فضا با 90 کلاس درس هم در حال ساخت است.

 

وی افزود: یکی از راهکارهای تأمین فضای آموزشی با توجه به پراکندگی روستاها و مناطق عشایری و وجود مدارس کم جمعیت، استفاده از مدارس پیش ساخته است.

 

وی اظهار داشت: هم اکنون 179 مدرسه پیش ساخته در استان وجود دارد.

 

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتظار می رود خیرین مدرسه ساز با گام های نیک خود بخش مهمی از مشکلات فضا و تجهیزات را حل کنند.

 

حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش هم گفت: توسعه مشارکت های مردمی در امور آموزش و پرورش از برنامه های اساسی دولت و دست اندرکاران عرصه تعلیم و تربیت است.

 

وی افزود: از 95 هزار فضای آموزشی کشور 18 هزار فضا توسط خیرین ساخته شده است و از 530 کلاس درس، 100 هزار کلاس را خیرین ساخته اند.

 

کفاش اظهار داشت: این حرکت برپایه اصل مشارکت مردم در امور تعلیم و تربیت توسعه می یابد و برگزاری این جشنواره ها ترویج فرهنگ صدقه جاریه است که همیشه اثر خیر آن وجود دارد.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد از استان های برتر در زمینه برگزاری جشنواره های خیرین مدرسه ساز است.

 

 

محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور هم گفت: خیرین فضاهای فیزیکی ایجاد می کنند که فرزندان این جامعه در آن پرورش یافته و آینده روشن ایران اسلامی را بسازند.

 

وی افزود: کلاس هایی که ساخته می شود در حقیقت قدرت سازندگی را ایجاد می کند.

 

حافظی بیان داشت: در جشنواره سال گذشته خیرین 140 میلیارد ریال متعهد شدند که 80 درصد آن تحقق پیدا کرد.

 

سید موسی خادمی، استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: وجود نیروهای مستعد انسانی مستلزم شرایط و امکانات ویژه تحصیل است که بخشی از آن مستلزم مشارکت خیرین مدرسه ساز است.

 

 

وی افزود: توسعه مدارس شبانه روزی، تهیه مدارس پیش ساخته و تأمین فضاهای آموزشی در حاشیه شهرها از مهم ترین اولویت های مدرسه سازی در استان است.

 

خادمی عنوان کرد: خیرین با اقدام ارزشمند خود در تهیه امکانات و ایجاد شرایط تحصیل برای فرزندان جامعه با خداوند معامله ای پرسود می کنند.

 

استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تأمین مدارس پیش ساخته با حداقل مبلغ 90 میلیون ریال برای یک روستای کم جمعیت بخش مهمی از مشکلات روستایی و عشایر را رفع می کند.

 

در این آئین از تمبر ویژه هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد رونمایی شد.

 

 

حضور نماینده سابق استان در مجلس شورای اسلامی، تعدادی از مدیران کل سابق ادارات استان، دانشجویان استان کهگیلویه و بویراحمد در تهران، حمید استیلی و امامی فر بازیکنان سرشناس فوتبال از حاشیه این جشنواره بود.

 

در ادامه جشنواره موسیقی محلی و سنتی اجرا و کلیپ هایی از فعالیت خیرین مدرسه ساز و یادمان مرحومه خراسانی خیر فقید به نمایش گذاشته شد.

 

همچنین نمایشگاهی از کلاس های عشایر، سیاه چادر، غذاهای محلی در ورودی نمایشگاه از جلوه های ویژه جشنواره بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 465773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha