رمضان ماه تبليغ و نزديكي به خداوند/۹ هزار مبلغ ديني راهي مناطق محروم كشور شدند

خبرگزاري شبستان: هر ساله همزمان با فرارسيدن ماه مبارك رمضان طلاب و مبلغان ديني با حضور در مناطق محروم به تبليغ دين پرداخته و مردم را با معارف الهي آشنا مي‌سازند.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، تبليغ دين يكي از مسائل مهمي است كه همه وظيفه اين امر را به دوش داشته و به نوعي مي‌توان گفت امر به معروف و نهي از منكر است.

مبلغان ديني هر ساله پيش از ماه مبارك رمضان با فراخوان از سوي نهادهاي مختلف آماده اعزام شده و با برگزاري دوره‌هاي آموزشي خود را براي تبليغ دين در ماه مبارك رمضان آماده مي‌كنند.

امسال نيز همانند سال‌هاي گذشته مبلغان ديني به منظور تبليع دين راهي سرزمين‌هاي مخلف از جمله مناطق محروم شدند تا بتوانند معارف ديني را به خوبي آموزش دهند.

شايد امسال تبليغ دين براي مبلغان از هر سال ديگر مهمتر باشد، چرا كه با توجه به هجمه‌هاي مختلف بر عليه شيعيان از سوي جريان‌هاي تكفيري بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه تنها تبليغ مسائل ديني مي‌تواند در خنثي كردن توطئه‌هاي دشمن موثر بوده و اثرات آنها را از بين ببرد.

 

*فرصت ماه رمضان را درك كنيم

حجت‌الاسلام سيد غلام‌عباس موسوی مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی در اين خصوص مي‌گويد: اين ماه به عنوان يك فرصت عظيم براي نزديك شدن به خداوند و توبه و استغفار است.

وي بيان داشت: خداوند در قرآن كريم مي‌فرمايد كه شهر رمضان و اين ماه به عنوان ضيافت الهي به حساب مي‌آيد كه همه مهمان درگاه خداوند هستيم.

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی تصريح كرد: در این ماه بندگان خدا بر سر سفره الهی میهمان هستند كه يك نعمت عظيم براي مسلمانان به شمار مي‌رود.

موسوي گفت: در اين ماه مردم بيشتر به مساجد آمده و وقت بيشتري را براي عبادت مي‌گذارند كه از زيبايي‌هاي ماه مبارك است و از اين رو بايد مبلغان ديني نيز در اختيار مردم بوده و مسائل را به آنها بگويند.

وي افزود: اين هم از زيبايي‌ها اين ماه عظيم است كه مردم با حضور در مساجد به استغفار پرداخته و در بسياري از موارد نيز سئوالات خود را پرسيده و به پاسخ‌هاي لازم مي‌پرسند.

 

*اعزام 9 هزار مبلغ ديني به سراسر كشور

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به طرح اعزام مبلغان ديني به سراسر كشور گفت: امسال 9 هزار مبلغ ديني در ماه مبارك رمضان به منظور گسترش مسائل ديني و اسلامي به سراسر كشور اعزام شدند تا بتوانند انقلاب عظيم فرهنگي را در كشور به جريان بيندازند.

وي عنوان داشت: اين مبلغان ديني با حضور در مساجد در كنار مردم قرار گرفته و سئوالات شرعي آنها را پاسخ و به برگزاري نماز جماعت و مباحث فرهنگي مبادرت دارند.

موسوي گفت: نبايد از اين موضوع غافل شويم كه روحانيون نقش هدايتگري را در جامعه برعهده دارند و در اين ايام ماه مبارك رمضان مي‌توانند با حضور در محافل مختلف و همچنين شهرها و روستاهاي دور افتاده به تبليغ دين بپردازند.

 

*اعزام مبلغان رشد قابل توجهي داشته است

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی گفت: مبلغان ديني در سامانه‌اي به نام سامانه سمتا ثبت‌نام و پس از بررسي‌هاي صورت گرفته و دسته بندي، آنها را به شهرها و روستاهاي مختلف اعزام كرديم.

موسوي گفت: قبل از اعزام براي مبلغان ديني دوره‌هاي مختلف برگزار و از سوي ديگر براي اينكه آنها در طول اين مدت از غناي فكري مختلف برخوردار، جزوات آموزشي مختلفي نيز براي آنها در نظر گرفته‌ايم.

وي در خصوص اهم فعاليت‌هاي مبلغان گفت: مبلغان در ماه مبارك رمضان وظايف گسترده‌اي دارند كه از جمله آنها مي‌توان به اقامه نماز، برگزاری مراسم دعا و سخنرانی، تبلیغ چهره به چهره، برگزاری کلاس‌های روخوانی و روانخوانی و تفسیر قرآن و..... مي‌پردازند و در گسترش اطلاعات ديني مردم مي‌كوشند.

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی تصريح كرد: در دنياي كنوني كه دشمن از هر روشي براي ضربه زدن به اسلام تلاش مي‌كند، يكي از وظايف مبلغ برنامه‌ريزي براي جوانان است كه در اين زمينه مبلغان ديني با حضور در ميان جوانان به سئوالات و شبهات آنها پاسخ مي‌دهند.

وي گفت: امروزه همه نگاه و توجه دشمن بر اين موضوع است كه جوانان ما را از دين اسلام منحرف كند كه وظيفه اين مبلغان ديني است كه در ماه مبارك رمضان با همه توان در خدمت جوانان بوده و به سئوالات آنها پاسخ دهند.

 

*سقفي براي اعزام مبلغ ديني نداريم

موسوي تاكيد كرد: با توجه به اهميت تبليغ مبلغان ما هيچ سقفي براي اعزام نداريم و هر جايي كه نياز به مبلغ ديني باشد و مردم اين را به ما بگويند، قطعا مبلغ اعزام خواهيم كرد.

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی بيان داشت: سال گذشته 6 هزار مبلغ اعزام كرديم و امسال اين آمار را به 9 هزار نفر رسانديم و در صورتي كه احساس شود منطقه‌اي باز هم نياز به مبلغ ديني دارد قطعا اين كار را خواهيم كرد.

 

*مبلغان ديني ادامه دهنده راه اوليا و پيامبران

وي بيان داشت: بايد اين نكته را بدانيم كه مبلغان ديني ادامه دهنده راه اوليا و پيامبران(ص) هستند كه در ميان مردم رفته و دين اسلام را ترويج و تبليغ مي‌كنند.

مدیرکل اعزم مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی تصريح كرد: مبلغي كه از همه كار و زندگي خود گذشته و خودش را وقف اسلام مي‌كند، قطعا جهاد در راه خدا انجام مي دهد و نزد خداوند اجر و پاداش بسياري دارد.

موسوي عنوان داشت: نبايد از اين امر غافل شويم كه دشمن از همه جهات در حال ضربه زدن به ما است و از اين رو نمي‌خواهد اسلام رشد داشته باشد كه بايد در برابر آنها ايستادگي كرده و اجازه چنين موضوعي را به دشمنان نداد.

 

*با تبليغ دين خود را ادا مي‌كنم

حجت‌الاسلام سعيد امرالهي يكي از مبلغان اعزامي است كه در خصوص اعزام مبلغان ديني گفت: به نظر من مبلغان با حضور در مناطق محروم و تبليغ دين به نوعي دين خود را ادا مي‌كنند.

وي گفت: مبلغان ديني بدون هيچ چشم‌داشتي در راه گسترش معارف ديني و الهي تلاش مي‌كنند كه اين بسيار مهم است و بايد همواره در گسترش اين موضوع كوشيد.

اين مبلغ اعزامي در ماه مبارك رمضان اذعان داشت: تبليغ دين كار ساده‌اي نيست و بايد با همه توان و فكر در خدمت مخاطب خود باشي، كه اميدوارم با دعاي خير مردم بتوانيم در مسيري كه قدم گذاشته‌ايم موفق باشيم.

 

*نسل جوان مهمترين محور برنامه‌هاي مبلغان

حجت‌الاسلام علي نوريان يكي ديگر از مبلغان ديني است كه مي‌گويد: نسل جوان ما امروزه با تهديدات بسياري مواجه هستند و نبايد از اين موضوع غافل شويم.

وي بيان داشت: برنامه‌هاي موبايلي امروزه براي جوانان ما يك تهديد بزرگ به شمار مي‌آيد كه بايد آن را تبديل به يك فرصت استثنايي كنيم و اجازه ندهيم كه دشمن با راه‌اندازي آنها به اهداف خود برسد.

اين مبلغ ديني گفت: يكي از برنامه‌هاي جدي بنده در اين سفر ارتباط نزديك گرفتن با نوجوانان و جوانان است و تا جايي كه بتوانيم تهديدات دشمن را براي آنها بازگو كنيم.

پايان پيام/

کد خبر 466536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha