وظایف دستگاهها در غنی سازی اوقات فراغت  جوانان تعریف شده است

خبرگزاری شبستان:گلزاری با بیان اینکه وظیفه وزارت ورزش و جوانان تجمیع دستگاه های ذیربط برای تصمیم گیری جهت غنی سازی اوقات فراغت است، گفت: طی جلسات با مسئولان دولتی مقرر شد محورهای لازم برای ساماندهی اوقات فراغت جوانان بررسی و سهم هر کدام از فعالیت های دستگاه ها نیز مشخص شود.

محمود گلزاری، معاون سابق امور ساماندهی جوانان وزارت ورزش در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه اوقات فراغت یک موضوع بسیار مهم و حیاتی برای کشور است، گفت: اوقات فراغت شامل فعالیت های اختیاری و لذت بخش است ،یعنی یک جوان و نوجوان با اختیار خود نه به اجبار کاری را برای گذران اوقات فراغت خود انتخاب می کند که به دلیل لذت بخش بودن آن تاثیر زیادی بر رفتار و شخصیت جوانان دارد.

 

وی با بیان اینکه عدم غنی سازی اوقات فراغت موجب گرایش جوانان و آسیب های اجتماعی می شود، اظهار کرد: در صورت عدم غنی سازی اوقات فراغت جوانان انزواطلب شده و برای پرکردن اوقات خود به شبکه های مجازی و ماهواره ها گرایش پیدا می کنند که این خود نیز تبعات بسیار منفی هم بر جامعه و هم بر رفتار جوانان می گذارد.

 

گلزاری با بیان اینکه همه دستگاه ها در غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان سهم دارند، تصریح کرد: همه دستگاه ها مانند آموزش و پرورش، کمیته امداد امام، سازمان بهزیستی، کانون پرورش فکری کودکان و سایر دستگاه هایی که به نوعی با جوانان و نوجوانان سروکار دارند موظف به غنی سازی اوقات فراغت و فراهم کردن امکانات لازم در این راستا برای آنان می باشند.

 

معاون سابق امور ساماندهی جوانان وزارت ورزش با بیان اینکه وظیفه وزارت ورزش و جوانان این است که دستگاه های ذیربط در این زمینه را در کنار هم جمع کند تا تصمیمات لازم جهت غنی سازی اوقات فراغت اتخاذ شود، خاطرنشان کرد: طی جلسه ای که با 30 نفر از مسئولان نهادهای دولتی برگزار کردیم مقرر شد محورهای لازم برای ساماندهی اوقات فراغت جوانان بررسی و سهم هر کدام از فعالیت های دستگاه ها نیز مشخص شود.

 

وی از راه اندازی سامانه جامع برای اوقات فراغت جوانان خبر داد و گفت: جوانان از طریق این سامانه می توانند در محل سکونت خود مکان مناسب را برای گذران اوقات فراغت انتخاب کنند.

گلزاری با بیان اینکه کار وزارت ورزش و جوانان هماهنگی، پیگیری و ارزیابی برنامه ها است، تصریح کرد: این اقدامات  در گذشته انجام می شد اخیرا  هم آغاز کردیم.

 

وی با بیان اینکه سند ساماندهی اوقات فراغت جوانان با 9 محور در حال اجرایی شدن است، گفت: امیدواریم سند ساماندهی اوقات فراغت جوانان از طریق شورای عالی جوانان و ستاد ملی پیگیری شود چون آنها از چنین قدرتی برخوردار هستند و وزارت ورزش و جوانان فقط گزارش ها را تهیه می کند.

 

گلزاری پرهزینه بودن گذران اوقات فراغت را مهمترین چالش در این زمینه عنوان کرد و افزود: چالش مهم دیگر این است خانواده ها در زمینه اوقات فراغت جوانان  و نوجوانان خود بسیار بی برنامه عمل می کنند، آنها بلافاصله با آغاز تعطیلات تابستانی باز هم فرزندان خود را در کلاس های تقویتی ثبت نام می کنند که در این صورت بچه ها بیشتر خسته تر می شوند و اوقات فراغت را از مفهوم اختیاری و لذت بخش بودن خارج می کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابراین وزارت ورزش و جوانان وظایفی را در قبال غنی سازی اوقات فراغت جوانان برای دستگاه ها تعریف کرده است ،حالا اینکه هزینه این کار را دارند یا این اقدامات را اجرایی خواهند کرد دست ما نیست.

 

پایان پیام/

کد خبر 466954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha