به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، درآمد چندین میلیون دلاری ملکه انگلیس با انتقادهای زیادی در داخل این کشور همراه است.
فعالان انگلیسی می گویند، این درامد ملکه انگلیس باید همانند دیگر شهروندن انگلیسی کاهش یابد.
فعالان ضدسیستم سلطنتی در انگلیس می گویند چرا باید در شرایطی که سیاستهای ریاضت اقتصادی در کشور اجرا می شود درآمدهای خاندان سلطنتی انگلیس افزایش یابد.
آنها می گویند، درآمدها و ثروت ملکه انگلیس بجای آنکه هرپنج سال بررسی شود، باید هر سال یک مرتبه بررسی شود. خاندان سلطنتی انگلیس املاک و مستغلات زیادی دارد و از محل آن نیز درآمد زیادی به دست می آورد.
امسال ملکه انگلیس ، بیش از بیست میلیون پوند به دست می آورد.
این درحالی است که به علت اجرای سیاست های ریاضت اقتصادی، درآمدهای مردم انگلیس کاهش یافته و بودجه های حمایتی و عمومی دولتی نیز تنزل داشته است.
میلیون ها انگلیسی در حال حاضر به سختی می توانند نیازهای اساسی زندگی خود را تامین کنند.
تظاهرات لندنی ها علیه سیاست های ریاضتی
راهپیمایان در لندن مخالفت خود را با سیاست های ریاضتی دولت انگلیس اعلام کردند.
با وجود اینکه دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس بر این باور است سیاست های اقتصادی دولت او عامل کلیدی در پیروزی او در انتخابات بود ، اما هنوز عده زیادی در انگلیس هستند که کامرون نتوانسته آنها را متقاعد کند.
همین مسئله باعث شد دهها هزار نفر با راهپیمایی در خیابان های لندن مخالفت خود را با یکی از ستون های اصلی سیاست اقتصادی دولت یعنی ریاضت اقتصادی و کاهش شدید بودجه خدمات دولتی اعلام کنند.
از نظر آنها سیاستهای ریاضت اقتصادی دولت و کاهش بودجه برنامه های رفاهی قشر فقیر و کم درآمد جامعه را هدف گرفته است و به همین علت منصفانه نیست.
آنها همچنین معتقدند سیاستهای ریاضتی دولت مسئول افزایش نابرابری اقتصادی در جامعه است.
یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات گفت: ما از دولت می خواهیم به صدای مردم گوش کند زیرا ما سیاستهای ریاضتی و کاهش بودجه را نمی خواهیم. ما می خواهیم دولت بودجه را به شکلی منطقی و عاقلانه هزینه کند. ما خواهیم مردم در کشورشان راحت باشند. ما می خواهیم مردم در برابر فقر ایمن باشند و بتوانند به راحتی تحصیل کنند و امنیت شغلی داشته باشند.
یک دختر جوان هم گفت: به نظر من دولت اصلا نماینده مردم نیست. دولت نماینده همه مردم نیست. دولت فقط نماینده عده خاصی از مردم است. من احساس می کنم دولت نماینده من نیست و صدای ما در انتخابات شنیده نشده است.
یک مرد هم گفت ما لازم است عزم خود را در مخالفت با سیاست های ریاضت اقتصادی دولت نشان دهیم. ما باید دولت و مردم یونان را الگو قرار دهیم و از مقاومت آنها در برابر ریاضت اقتصادی تبعیت کنیم و از آنها حمایت کنیم.
با وجود اینکه این راهپیمایی مسالمت آمیز بود، اما مردم می گویند این راهپیمایی به چالش کشیدن دولت است و این راهپیمایی آخرین بار نخواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما